Epic Games Bedava 15 Oyun

😆 Biliyorum oyunu kötülemediğini diğer arkadaşların bilgisi olsun diye söyledim yoksa sen öyle bir şey demesssin.
Bana kalırsa da hades yerine daha pahalı bir oyun verseler insanlar daha memnun olacak
Nedense ağır bir şekilde WD Legion geleceğini düşünüyorum. WD Legion olmazsa RDR Online olur diye düşünüyorum.

İlk gün büyük oyun verecek demişti biri. Sanırım doğruluk payı var. Herkes Cyberpunk olabileceğini düşünüyor fakat benim tahminim WD Legion.
Oyunu öven birini görmedim keza Dost Kayaoğlu canlı yayında oyunu yerden yere vurmuştu.
Bence WD Legion'un bedava olması stratejik anlamda iyi olur ubisoft adına. Her ne kadar beğenilmese de daha çok oyuncu demek.

@Tost Kayaoğlu kanka senin de tahminini nedense çok merak ettim sence hangi büyük oyunu verecekler?

RDR online vermezse ağır şerefsizim. Yazın.

bazı yerlerde yılbaşında rdr2 vericekler diyorlardı olur mu olur

Banada öyle geliyor fakat büyük konuşmamak lazım. Zamanında GTA V'e de imkansız demişti herkes :D
Post automatically merged:
Normal şartlarda RDR2 olmasa bile RDR Online'ın verilme olasılığının olduğunu düşünürdüm.

Ama Rockstar zaten 1 Aralık'ta Online'ı ayrı satmaya başladı. Bu şekilde de kâr etmeyi planlıyorlar sadece Online oynayacak kişiler oyun pahalı geliyorsa Online alır diye...

Zaten yakın zamanda daha çok satılsın diye ayırmışken şimdi de ücretsiz yapacaklarını pek düşünmüyorum. Ama yine de belli olmaz tabi ki...

Oynamama gerek yokki beğenmediğim oyunun neyini oyniyim
Tamam öncelikle beğenmemiş olabilirsin fakat "leş" demen kesinlikle doğru değil yılın oyunlarına aday gösterilip Yüksek bütçeli yapımların arasında kendine yer edindi.
Beğenmemiş olabilirsin ama böyle bir yapıma saygı duymak zorundasın.
Oyun ile alakalı 2-3 gameplay izlesen iyi olur.

Tamam öncelikle beğenmemiş olabilirsin fakat "leş" demen kesinlikle doğru değil yılın oyunlarına aday gösterilip Yüksek bütçeli yapımların arasında kendine yer edindi.
Beğenmemiş olabilirsin ama böyle bir yapıma saygı duymak zorundasın.
Oyun ile alakalı 2-3 gameplay izlesen iyi olur.
Yılın oyunlarına aday seçilse ne olur bir cacık olmaz o oyundan

Geri