firat sobutay
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 49
- Reaksiyon skoru
- 43,580
RDR 2 verse ne olacak ? Alan (GB) yok ki
.
Leş tabiri biraz yanlış oldu sanki oyunu oynadın mı?Benim için leş bir oyun inş vermezler
Nedense ağır bir şekilde WD Legion geleceğini düşünüyorum. WD Legion olmazsa RDR Online olur diye düşünüyorum.Biliyorum oyunu kötülemediğini diğer arkadaşların bilgisi olsun diye söyledim yoksa sen öyle bir şey demesssin.
Bana kalırsa da hades yerine daha pahalı bir oyun verseler insanlar daha memnun olacak
İlk gün büyük oyun verecek demişti biri. Sanırım doğruluk payı var. Herkes Cyberpunk olabileceğini düşünüyor fakat benim tahminim WD Legion.
Oyunu öven birini görmedim keza Dost Kayaoğlu canlı yayında oyunu yerden yere vurmuştu.
Bence WD Legion'un bedava olması stratejik anlamda iyi olur ubisoft adına. Her ne kadar beğenilmese de daha çok oyuncu demek.
@Tost Kayaoğlu kanka senin de tahminini nedense çok merak ettim sence hangi büyük oyunu verecekler?
Halinde şükret RDR2 verse oynicak pc yokRDR 2 verse ne olacak ? Alan (GB) yok ki.
Bende de oynatacak sistem yok. Artık Epic Games Kütüphanesinde oyunun resmine ekmek banarızRDR 2 verse ne olacak ? Alan (GB) yok ki.
Oynamama gerek yokki beğenmediğim oyunun neyini oyniyimLeş tabiri biraz yanlış oldu sanki oyunu oynadın mı?
RDR online vermezse ağır şerefsizim. Yazın.
bazı yerlerde yılbaşında rdr2 vericekler diyorlardı olur mu olur
Normal şartlarda RDR2 olmasa bile RDR Online'ın verilme olasılığının olduğunu düşünürdüm.Banada öyle geliyor fakat büyük konuşmamak lazım. Zamanında GTA V'e de imkansız demişti herkes
Post automatically merged:
benim imzadaki sitem açar mı k?Bende de oynatacak sistem yok. Artık Epic Games Kütüphanesinde oyunun resmine ekmek banarız![]()
Tamam öncelikle beğenmemiş olabilirsin fakat "leş" demen kesinlikle doğru değil yılın oyunlarına aday gösterilip Yüksek bütçeli yapımların arasında kendine yer edindi.Oynamama gerek yokki beğenmediğim oyunun neyini oyniyim
Maalesef hocam. 720P Low ayarlarda dahi kasacaktır.benim imzadaki sitem açar mı k?
aynı şey :dBen 15 günde her gün 1 oyun diye duydum
pc n iyiymiş kaça topladınaynı şey :d
Yılın oyunlarına aday seçilse ne olur bir cacık olmaz o oyundanTamam öncelikle beğenmemiş olabilirsin fakat "leş" demen kesinlikle doğru değil yılın oyunlarına aday gösterilip Yüksek bütçeli yapımların arasında kendine yer edindi.
Beğenmemiş olabilirsin ama böyle bir yapıma saygı duymak zorundasın.
Oyun ile alakalı 2-3 gameplay izlesen iyi olur.