Gelirse kudururum.rdr2 gelir bence
13 Aralık saat 19 BeylerEpic Games Aralık ayında 17 gün boyunca her gün ücretsiz 1 adet oyun dağıtacak
Tahminleri alalım dostlar
Etkinlik 14 Aralık'ta başlıyor
Epic, 17 oyunu ücretsiz dağıtacak! İşte bomba etkinliğin tarihi - ShiftDelete.Net
Epic Games Store'un yılbaşına özel büyük bir etkinlik düzenleyeceği ortaya çıktı. Buna göre platform, her gün ücretsiz oyun dağıtacak.shiftdelete.net
Ooo o gün bu günmüdür?13 Aralık saat 19 Beyler
Kanka konuyu değiştir, her gün değil 7 gün arayla verecek.Epic Games Aralık ayında 17 gün boyunca her gün ücretsiz 1 adet oyun dağıtacak
Tahminleri alalım dostlar
Etkinlik 14 Aralık'ta başlıyor
Epic, 17 oyunu ücretsiz dağıtacak! İşte bomba etkinliğin tarihi - ShiftDelete.Net
Epic Games Store'un yılbaşına özel büyük bir etkinlik düzenleyeceği ortaya çıktı. Buna göre platform, her gün ücretsiz oyun dağıtacak.shiftdelete.net
1-Oyun:https://store.epicgames.com/en-US/p/destiny-2--legacy-collection-2023
Değiştirdim agaKanka konuyu değiştir, her gün değil 7 gün arayla verecek.
sanmam bece back 4 blood falan çıkabilir.Sanki borderlands 3 vereceklermiş gibi geliyor.
Ben bu mesajı baya önce yazdım nie bugün yazmışım olarak görünüyorsanmam bece back 4 blood falan çıkabilir.
Reis rastgele geliyor belli bir liste yokhangi oyunlar hocam alalım hepsini zaten 50 60 tane oyun var 17 tanecik daha oluversin