Grande Terim
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten geçti artık silmezlerde normal alanlara bi dlc verseler iyi olurduyok silmesin
Zaten geçti artık silmezlerde normal alanlara bi dlc verseler iyi olurduyok silmesin
Ben aldımBari normal death strandingi alanlara dlcyi verselerdi bazı kişiler directors cut aldı haksızlık oldu burda
Senin elinde olsaydı eminim bu cümleyi kurmazdın. Artık bencillik mi diyeyim yoksa kıskançlık mı bilemedim.yada hesaplarından silsinler dc olanların
29 aralığa kadar diye biliyorumBen aldım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kaç gün daha verecekler ücretsiz oyun.
sananeSenin elinde olsaydı eminim bu cümleyi kurmazdın. Artık bencillik mi diyeyim yoksa kıskançlık mı bilemedim.
5 ocak29 aralığa kadar diye biliyorum
sanane
Mesaj otomatik birleştirildi:
5 ocak
aldım bile
Epic dün verilen oyunu zaten vericekti. Fakat ilk dlc li sürümünü yayınladı. Bir kısmımız aldı silinmedi hesabından. Bir kısmının da almıs olsalar bile hesaplarından silindi. Bütün hikaye bu.anlamadım sımdı epic dunku oyunu yanlıslıkla mı verdi
anladım benim ki silinmemişEpic dün verilen oyunu zaten vericekti. Fakat ilk dlc li sürümünü yayınladı. Bir kısmımız aldı silinmedi hesabından. Bir kısmının da almıs olsalar bile hesaplarından silindi. Bütün hikaye bu.