Ben aldığımda bilgisayarım yoktu yani 2 saat muhabbeti olsaydı bende de gitmiş olması gerekiyordu. Belkide stokladiginiz ortaya çıkmıştır.Arkadaşlar uzun süre önce hesapları stoklamıştım 80 e yakın gta v vardı 10 tanesin baktım gta 5 gitmiş kütüphanede al yazıyordu sanırım çoğu hesaptaki gitti szice sebebi nedir ?? 2 saat muhabbeti fln mı
Evet olabilir. Stokçuluğun önüne geçmek için yapmış olabilirler.Arkadaşlar uzun süre önce hesapları stoklamıştım 80 e yakın gta v vardı 10 tanesin baktım gta 5 gitmiş kütüphanede al yazıyordu sanırım çoğu hesaptaki gitti szice sebebi nedir ?? 2 saat muhabbeti fln mı
Ama ama neden ya neden gitmiş olabilir hesapları yandex ten açmıştımBen aldığımda bilgisayarım yoktu yani 2 saat muhabbeti olsaydı bende de gitmiş olması gerekiyordu. Belkide stokladiginiz ortaya çıkmıştır.
O değilde 80 hesap ne be
80 Mİ ABOOV
Google gizli sekmelerden iş yapıp yapıp , Yandex e geçince kızmış ve seni banlatmışA
Ama ama neden ya neden gitmiş olabilir hesapları yandex ten açmıştım
Stok sorunu mu çıkardı adamlar?ulan sizin gibiler yüzünden alamamıştım
1 tane al kullan hile zaten banlanmıyorLan dur hemen deniyorum olursa sana 2 tane veicem söz
bunun gibi arkadaşlar bi tane ile yetinemeyince site çökmüştü girememiştimStok sorunu mu çıkardı adamlar?
Aksine iyi bile oldu, millet gta 5'i 15 20 liraya alabilir oldu.