Aynen hatta 1 saate kadar çıkıyorduson yarım saat 15 dk kala saati ileri alıp bakın oyun gözüküyor önceden öğle oluyordu yeni yıla girmeden önceki oyunları burda öğle buluyorduk
Aynen hatta 1 saate kadar çıkıyorduAlıntıyı görüntüleacıktın mı reis öğleni mi bekliyon :
epic az bi salsın beleş oyun vermeyi de doğru düzgün bi uygulama yapsın çöp resmen ya sırf beleş 3-5 oyun veriyor diye şu launchera katlanıyoruz.Dostlar normalde haftaya ücretsiz olacak oyun gözükürdü ancak Epic Games bu sefer oyunu gizlemiş.
Sizce bu oyun nedir? Hep beraber tartışalım.
Alıntıyı görüntüle
Not: Geçen sene bu zamanlarda Epic Games yine böyle bir etkinlik yapmıştı ve o dönemde GTA 5, Ark gibi güzel oyunları vermişti.
steam i geçecek diyenler var bide sdkujfghsdlfıghujsflşıghjsfd aynen kardeşim aras kargo aç kapıyıepic az bi salsın beleş oyun vermeyi de doğru düzgün bi arayüz bi uygulama yapsın çöp resmen ya sırf beleş 3-5 oyun veriyor diye şu launchera katlanıyoruz.
Şu arayüzü düzeltseler sevecemde.Epici ben de sevmiyorum ama Sony özel oyunlarını getirecek yakında Sony ile anlaşma imzaladılar o zaman severim gibi geliyor.
Verse verse fall guys verirDostlar normalde haftaya ücretsiz olacak oyun gözükürdü ancak Epic Games bu sefer oyunu gizlemiş.
Sizce bu oyun nedir? Hep beraber tartışalım.
Alıntıyı görüntüle
Not: Geçen sene bu zamanlarda Epic Games yine böyle bir etkinlik yapmıştı ve o dönemde GTA 5, Ark gibi güzel oyunları vermişti.
ben okeyim fall guysa ya denemiş olurum oyunu biVerse verse fall guys verir
Bende azda olsa okeyim dicemde 4gb ram i3le anca ruyadaben okeyim fall guysa ya denemiş olurum oyunu bi
ac oyunları baya beleşe verildi zaten.ac 1'e gerek yok 2 ve 4 (black flag) beleş verildi ubisoftta. ac syndicate epicte verildi.ac origins epicte 28 tl ye kadar düştü diğer oyunlarının fiyatları (odyssey ve valhalla hariç) ucuz zatenBi ac oyunu verse ne tatlı olur günlerdir alıcam bugünü bekliyorum
oynarsın reis 60 FEPESE oynarsın bence :dBende azda olsa okeyim dicemde 4gb ram i3le anca ruyada