Epic games hesabim calindi geri donus yok?

adroaven

80+
Reaksiyon skoru
9
Epic games hesabim calindi daha dogrsu direkt pcm hacklendi herseyi kurtardim ama epic gamesi alamadim, hesabım çalındı kısmımdan hesabi bul'a fatura numarasi vs herseyi attim somrasinda bidaha yaptim ayni islemi, ama diyoki eger kurtarma talebini siz gondermediyseniz iptal edin diyor mail adresini degistirdikleri için bu mesaj karşı çalan kişiye gidiyorsa o iptal edebilirmi? Ne yapmam lazım 5.gün oldu mail de attım bugün [email protected] ve [email protected] ikisinede attım ne yapmam lazım içerisimde çok fazla oyunum var ve çok alişveriş yaptım.

Mail adresini biliyorsan"bu mail adresinden sonra kaydedilen mail bana ait değil çalındı hesabım lütfen gerekenin yapılmasını istiyorum" gibi mail ata bilirsin yada gmail vs. Bağlantısı varsa ordan giriş yapıp desteğe bağlan

Mail adresini biliyorsan"bu mail adresinden sonra kaydedilen mail bana ait değil çalındı hesabım lütfen gerekenin yapılmasını istiyorum" gibi mail ata bilirsin yada gmail vs. Bağlantısı varsa ordan giriş yapıp desteğe bağlan
şu an dediğiniz gibi mail her iki adrese bidaha mail attım maalesef hesaba başka bağlantı yoktu desteğe bağlanılmıyor yeni hesab olayında açtığın hesaba direkt o hesabla ilgileniyolarlarmış bekliyeceğim artık

kral canlı destekle konuştum senin bağlanıp konuşman gerekiyormuş

öylesine bir tane hesap aç verdiğim linkten formu doldur en altta canlı desteğe bağlan var

Teşekkür ederim nereden nasıl yapıldığını anladım şu an sohbette temsilci yok diyor onu deniyeceğim full umarım ilgilenirler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,489
Üyeler
185,746
Son üye
armanss
Geri