I isimsizüye 80+ Gold Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 7,593 Reaksiyon skoru 5,277 28 Mayıs 2020 #14 steamde olmuştu bu hata epic de bile
Y Yomra 80+ Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 34 Reaksiyon skoru 3 28 Mayıs 2020 #15 Az önce bende hesabıma girmeye çalıştım aynısı oldu hiç bi şekilde giremiyorum şifre sıfırlıyorum e postama sıfırlama kodu yollanmıyor ne yapacağız ya
Az önce bende hesabıma girmeye çalıştım aynısı oldu hiç bi şekilde giremiyorum şifre sıfırlıyorum e postama sıfırlama kodu yollanmıyor ne yapacağız ya
Barmelow 80+ Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 43 Reaksiyon skoru 21 28 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Yomra yazmış: Az önce bende hesabıma girmeye çalıştım aynısı oldu hiç bi şekilde giremiyorum şifre sıfırlıyorum e postama sıfırlama kodu yollanmıyor ne yapacağız ya Devamı için tıklayın... Bulursam veya da düzelirse haberdar ederim
Yomra yazmış: Az önce bende hesabıma girmeye çalıştım aynısı oldu hiç bi şekilde giremiyorum şifre sıfırlıyorum e postama sıfırlama kodu yollanmıyor ne yapacağız ya Devamı için tıklayın... Bulursam veya da düzelirse haberdar ederim
Barmelow 80+ Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 43 Reaksiyon skoru 21 28 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #17 @Yomra @Emir014 Kardeşlerim sorun çözüldü bilginiz olsun @$ilentX 'in dediği gibi aradan biraz zaman geçince kendiliğinden düzeldi şu an sıkıntısız girebiliyorum hiç bir problem yok
@Yomra @Emir014 Kardeşlerim sorun çözüldü bilginiz olsun @$ilentX 'in dediği gibi aradan biraz zaman geçince kendiliğinden düzeldi şu an sıkıntısız girebiliyorum hiç bir problem yok