BF5 var hocam2042 yerine, bf 5 öneririm
RDR 2 öneririm.Arkadaşlar 2025 yılına kadar Xbox game pass'e sahibim. Listemdeki bazı oyunlar game pass içinde mevcut. Bu oyunları oynamış deneyimlemiş arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum. Alma diyecekleriniz neler?
2 sene önce bf 5 daha iyiydi ama Videoyun, Ferit abi vs. Bf2042 şuan güncel haliyle topladığını söylüyor. Bence de aşırı iyi bir oyun.2042 yerine, bf 5 öneririm
oyunu 2 defa hevesle indirip oynamak istedim ikisinde de hüsrana uğradım2 sene önce bf 5 daha iyiydi ama Videoyun, Ferit abi vs. Bf2042 şuan güncel haliyle topladığını söylüyor. Bence de aşırı iyi bir oyun.
Vallahi mı ben son 1.5 ayda 80 saat oynadımoyunu 2 defa hevesle indirip oynamak istedim ikisinde de hüsrana uğradım
oyunu 2 defa hevesle indirip oynamak istedim ikisinde de hüsrana uğradım
The last of us ve alan wake 2 çok iyi hikayesi var çok iyi oyunlar evet ama bence şahsi fikrim o paralara online oyunlar alabilirsiniz. İnsurgency, Battlefield... Gerçi sende bunlar vardı değil mi? Lütfen yanlış anlamayın. Bence 1000 lira alan wake için çok. Dying light dying light alabilirsiniz. Ama gerçi doların zamlanma ihtimali de var. Bende alsam mı lan acaba alan wake 2?Arkadaşlar 2025 yılına kadar Xbox game pass'e sahibim. Listemdeki bazı oyunlar game pass içinde mevcut. Bu oyunları oynamış deneyimlemiş arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum. Alma diyecekleriniz neler?
Reis sepet kalite kokuyor Enis Kirazoğlu 2 hafta önce lords of the fallen'ı eleştirdiği bir video yapmıştı, ona bir bakıp yeniden düşünmenizi tavsiye ederim.Arkadaşlar 2025 yılına kadar Xbox game pass'e sahibim. Listemdeki bazı oyunlar game pass içinde mevcut. Bu oyunları oynamış deneyimlemiş arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum. Alma diyecekleriniz neler?
Assassin's creed valhalla ve mirage alma. O ikisi yerine Odyssey al çok daha kaliteli bir oyun. Dead Island 2 çok kötü bu arada Dying light 2 eklemişsiniz zaten dl2 oynadıktan sonra yüzüne bakmazsınız onun almayın onu da.Arkadaşlar 2025 yılına kadar Xbox game pass'e sahibim. Listemdeki bazı oyunlar game pass içinde mevcut. Bu oyunları oynamış deneyimlemiş arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum. Alma diyecekleriniz neler?
gamepass 2026 a kadar var arkadaslar sizce:Arkadaşlar 2025 yılına kadar Xbox game pass'e sahibim. Listemdeki bazı oyunlar game pass içinde mevcut. Bu oyunları oynamış deneyimlemiş arkadaşlar varsa yorumlarınızı bekliyorum. Alma diyecekleriniz neler?