Endlessss.1
80+
Merhaba benim epic games 0.00B/s hızında indiriyor bunun çözümü varmı varsa ne ?
sadece epic games üzerinde mi yoksa steam üzerinde de aynı mı ?Merhaba benim epic games 0.00B/s hızında indiriyor bunun çözümü varmı varsa ne ?
Epic games desadece epic games üzerinde mi yoksa steam üzerinde de aynı mı ?
internet paketin ne ve kaç mbps alıyorsun ?Epic games de
8 mbpsinternet paketin ne ve kaç mbps alıyorsun ?
Arkada video , yayın , canlı ders , online oyun gibi biri biri açık oluyor musadece epic games üzerinde mi yoksa steam üzerinde de aynı mı ?
HayirrArkada video , yayın , canlı ders , online oyun gibi biri biri açık oluyor mu
8mbps ise normal. 8i 8e böl. ne yaptı 0,.... o senin olması gereken indirmen.8 mbps
8 e niye boluyon8mbps ise normal. 8i 8e böl. ne yaptı 0,.... o senin olması gereken indirmen.
Mbps ile MB/s farklı şeyler çünkü.8 e niye boluyon
İkiside aynı şey Mbps : MegaByte per second (Saniye başına megabayt)Mbps ile MB/s farklı şeyler çünkü.
Ben 48Mbps Alıyorum. ama indirmem 6MB/s. Normali bu.
Mbps= Mega Bits Per Secondİkiside aynı şey Mbps : MegaByte per second (Saniye başına megabayt)
Mb/s : Megabyte / second (Saniye başına megabayt)
bu şuna benziyor kmph ile km/h farklı şeyler
Epic gamesin kendi serverlarında indirme yavaşlığı var zaten kullandığım en yavaş 3. indirme sunucusu en hızlı origin sonra steam sonrada microsoft store olarak gözlemledim bide üstüne yetmezmiş gibi indirme yaparken 00/0s gösteriyor aslında indirme yapıyodur o sen indirmenin devam edip etmediğine bak eğer etmiyorsa evde ne kadar internet kullanan cihaz varsa kapatEpic games de
Dosya büyüklüğü sistemini baştan öğrenmelisinMbps= Mega Bits Per Second
Mega bit / mega byte.
Megabit insanların kolayına geldiği için Türkiyede internet hızına bit deniyor normalde byteMbps= Mega Bits Per Second
Mega bit / mega byte.