YT'den videolara bak 34 tl bişey değil zaten değer.Arkadaşlar daha önce hiç battlefield oynamadım ve olayını bilmiyorum. Bu oyunun konusu ne acaba ? 34 TL'ye almaya değer mi ?
hepsi bedava dağıtmıştı bi tane alayım diyordum da her şey zamlamış sanırım pahalılar yav neyse ne diyim
Commandos tarzı seviyorsan 87TL idi sanırım Desperados 3 Deluxe Ediition var, iyi oyun ve firması satıldığı için bu fiyatlara düştü.Önerdiğiniz oyun var mı indirimde dostlar
Onu bir süre daha indirmezler hocam Evet maalesef tuzlu. İlk oyundan devam ))Evet şimdi baktım hepsine genel olarak fiyatlar çok iyiymiş frostpunk tuzlu geldi yalnız bana ya o ineydi iyiydi
bu indirim genel olarak premium sürümler icin zaten yazmıslar kapagına black friday premium sürümler vs diye keske standartlar girseydi bu sürümler ekstra düzgün seyler vermiyor fiyatı arttırıyor bosuna kıs indiriminde umarım hayal kırıklığı olmaz ama bu indirimde ac origins control ve jedi fallen order aldım ben sadeceFc 25 Standart neden indirime girmiyor? Steamda bile daha ucuz. Epic bu sene üzdü...
Ben de aldım ve pc im yok topluyorum şuan =). ps3te vardı 1 ya da 2 sarıyordu eskiden. Herhalde iyidir ya online ı iyi diyorlardıArkadaşlar daha önce hiç battlefield oynamadım ve olayını bilmiyorum. Bu oyunun konusu ne acaba ? 34 TL'ye almaya değer mi ?
Fazla bişey bekleme hocam şuan steamden alabiliyosan al ,ben dün çektimFc 25 Standart neden indirime girmiyor? Steamda bile daha ucuz. Epic bu sene üzdü...
The crew motorfest alınabilir 400 TL