❌İndirim Bitti! Epic Games sepetim nasıl

Kuponlu indirim tahminlere göre ( garanti değil) 26 mayıs diyorlar

Aslında staker den biraz umutsuzum ve kararsızım. alan wake 2 kesin alıyorum. detroıd daha önce crack oynamış bitirmiştim. şimdi alıp farklı sonlarda bitirmek istiyorum.

Alıntıyı görüntüle
Güzel sepet. Bence alınır. Stalker da serinin hatrına gider. Detroit in zam yememesine şaşırdım doğrusu geçen yıldan beri bu fiyatta

Aslında staker den biraz umutsuzum ve kararsızım. alan wake 2 kesin alıyorum. detroıd daha önce crack oynamış bitirmiştim. şimdi alıp farklı sonlarda bitirmek istiyorum.

Alıntıyı görüntüle
Knk epic zam yapmaz gibi geliyor yaz indirimini bekleyebilirsin. %33 yaparlarsa kar edersin. Yapmazlarsa bir şey kaybetmezsin. Hayırlı Ramazanlar!

Knk epic zam yapmaz gibi geliyor yaz indirimini bekleyebilirsin. %33 yaparlarsa kar edersin. Yapmazlarsa bir şey kaybetmezsin. Hayırlı Ramazanlar!
sagol agam teşekkürler hayırlı iftarlar

%33 indirim kodu bekleyin bence ayrıca isbankası genc kart %50 iade yapıyor oyun alışverişinde kullanıyorsanız o kampayaya da katılın

Acelen yoksa bekle kupon la al kardeşim,zaman geçtikçe fiyatı da düşe
evet öyle yapayim, zaten hali hazırda 20 küsür beklemede oyun var. niye aliyorum bende anlamiyorum. rdr2 zaten ömrümü yedi. bitmiyor

Detroit için o fiyat günümüz şartlarında şaka gibi bir fiyat.Alın oynayın oynattırın.Diğer iki oyunu oynamadım alan wake güzel videolarını izlemiştim ama stalker hakkında çok bir şey hatırlamıyorum bir şey diyemem

Detroit için o fiyat günümüz şartlarında şaka gibi bir fiyat.Alın oynayın oynattırın.Diğer iki oyunu oynamadım alan wake güzel videolarını izlemiştim ama stalker hakkında çok bir şey hatırlamıyorum bir şey diyemem
detroid icn indirim beklemeye gerek yok.hemen alinmali bencede. belki.zam.yapmayi unutmuslardir :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri