Epıc games ten bu sepet alınır mı?

Crysis oyun dünyasının en balon oyunlarından biri ben triloji aldım hayatte önermem. Hikayesi kötü klasik imdb 5 puan aksiyon filmi gibi. Vuruş hissi YOK. En azından 2. oyunda hitmarker var anlıyon bunda o bile yok. Oyunda uzun süre robotlarla da savaşıyon olmayan vuruş hissi daha da kötü oluyor. Silah çeşitliliği falan da az. Remastered denecek grafikler de yok bence alma.

Crysis oyun dünyasının en balon oyunlarından biri ben triloji aldım hayatte önermem. Hikayesi kötü klasik imdb 5 puan aksiyon filmi gibi. Vuruş hissi YOK. En azından 2. oyunda hitmarker var anlıyon bunda o bile yok. Oyunda uzun süre robotlarla da savaşıyon olmayan vuruş hissi daha da kötü oluyor. Silah çeşitliliği falan da az. Remastered denecek grafikler de yok bence alma.

Benim en sevdiğim oyunlardan biri defalarca bitirdim

Benim en sevdiğim oyunlardan biri defalarca bitirdim
Benim için de tam tersi oynarken sırf oynamış olmak ve iade süresi geçtiği için oynadım. Kardeşim de crysis oynamak istedi 1-2 kötü 3'ü dene dedim. O da büyük zevkle oynuyordu çünkü vuruş hissi daha iyi gibiydi ben de biraz izledim. Robotlara gelince oyunu bıraktı çocuk.

Twd alınır mı tüm sezonlar 75 tl

bu fiyata almazsan helak olursun zaten, buda sorumu şimdi
Mobilde varmış telefondan oynanır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yoksa alim mi?

Yoksa alim mi?
O da paraşıymış

kesinlikle katılıyorum bende ucuz diye almıştım gram sarmadı.İlla birisiyle durmaksızın savaşmak istiyorsan ve hala denemediysen bir ara Doom denemeni öneririm.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
kesinlikle katılıyorum bende ucuz diye almıştım gram sarmadı.İlla birisiyle durmaksızın savaşmak istiyorsan ve hala denemediysen bir ara Doom denemeni öneririm.
Doom 2016 bitirdim. Ete3nal yüklü bir ara oynayacam

bu olmayan vuruş hissine kadar hepsini milyonlar hissetmemiş bir sen hissetmişsin ve oyun balon
komiksin

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Geri