Neler Yeni

Epic Games Üzerinden Yeni GTA 5 Nasıl Yüklenir?

Ya ben bir şey sorucam şimdi bu iki oyun ayırnışlar ya legacy enhanced diye ikisininde inmesi mi lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yoksa legacy olanı silip diğerini yüklesem olurmu

1741101690663.png

Ya ben bir şey sorucam şimdi bu iki oyun ayırnışlar ya legacy enhanced diye ikisininde inmesi mi lazım

Yoksa legacy olanı silip diğerini yüklesem olurmu
ayrı 2 oyun gibi düşün 1.5 senedir gta girmiyordum 1 haftalık tatilde güzel olur

takip etmiyorum ne olmuş gta 5 e?

ben bedava verildiğinde almıştım yine geliyor mu bana da?

Anlık olarak giriş yapabildim arkadaşlar

Save dosyaları kayıtlı kalacak diyolardı kalmamış kayıtlı ama manuel indirilip yüklenebiliyor galiba

Oyunun ayarlarında save dosyası yükleme var ama bende save yok diyor ben gta5 i 1 kere bitirdikten sonra silmiştim tekrar yüklediğimde kayıtlı savelerim geri gelmişti şuan gelmiyor hata bende mi yoksa bunlarda mı

rockstar games in kendi sitesinden baktım 2 farklı oyun şeklinde gözüküyor save legacy ve enhanced sürümü olarak legacy dekinin otomatik olarak geçmesi gerekiyordu ayarlardan tıklayınca yok gözüküyor gene bi hata olabilir

Son düzenleme:
Hali hazırda GTA 5'e sahipseniz kütüphanenize otomatik olarak eklenmiştir. Ben indirmeye başladım bile. Ancak şu anda Epic Games üzerinden indirenler giriş yapamıyor. Muhtemelen kısa sürede düzeltirler. Zaten internetim yavaş yarına anca indiririm, umarım o zamana kadar düzeltirler. :kizginpeepo:
Alıntıyı görüntüle
halihazırda normal versiyonu yüklemedim direkt yen versiyonu yükledim çalışır değilmi ?

Hesapları aktarabildiniz mi ? Online hesaplarda aktarma sorunları varmış hileye bağlıyorlar fakat kullanmayanda aktaramıyorum diyor.

kayıt dosyası sizde de gelmezse büyük ihtimalle eski sürümden tekrar kayıt yüklemesi yapmak gerekebilir aklınızda bulunsun bende gelmiyor eski sürümü tekrar indiricem sanırım keşke silmeseydim ama yerim yoktu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,724
Üyeler
173,247
Son üye
ekrem34
Geri