DePiedra54
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 479
Enhanced olanda RTX,DLSS,FSR ve online'a etkinlikler arabalar vs. geldiHangsinde daha iyi özellikler var hiç bakmadım valla.
Enhanced olanda RTX,DLSS,FSR ve online'a etkinlikler arabalar vs. geldiHangsinde daha iyi özellikler var hiç bakmadım valla.
ayrı 2 oyun gibi düşün 1.5 senedir gta girmiyordum 1 haftalık tatilde güzel olurYa ben bir şey sorucam şimdi bu iki oyun ayırnışlar ya legacy enhanced diye ikisininde inmesi mi lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yoksa legacy olanı silip diğerini yüklesem olurmu
Teşekkürler hocam enhanced i indireyim o zamanEnhanced olanda RTX,DLSS,FSR ve online'a etkinlikler arabalar vs. geldi
halihazırda normal versiyonu yüklemedim direkt yen versiyonu yükledim çalışır değilmi ?Hali hazırda GTA 5'e sahipseniz kütüphanenize otomatik olarak eklenmiştir. Ben indirmeye başladım bile. Ancak şu anda Epic Games üzerinden indirenler giriş yapamıyor. Muhtemelen kısa sürede düzeltirler. Zaten internetim yavaş yarına anca indiririm, umarım o zamana kadar düzeltirler.
Alıntıyı görüntüle
çalışırhalihazırda normal versiyonu yüklemedim direkt yen versiyonu yükledim çalışır değilmi ?
Kütüphanede en son olarak sırala en başta gözüküyorenchaned versiyonu çıkmış ama arama yerine yazınca sadece premium editon çıkıyor.
eyw 15 gb indi 35 mbps internet ile daha çok yolum var :dwqeqweqçalışır