ya bende sürekli kimlik hatası diyor onar yapıyorum şifreden eminim fakat bana böyle bir hesap yok diyor gmailde oyunun faturası var ama giriş yapmıyorhocam problem çıkartmaması lazım ben hiçbir sıkıntı çekmedim.
Epic gamesten başlat oyunuEpic games launchere girerken çok problem çıkarıyor , epic games gta v patchlerinin crack dosyası varmıdır int kafe olduğu için toplu olması gerekiyor epic gta sı cracklenirmi
zaten launchere girebilsem problem yok her şey doğru fakat geçersiz kimlik yazıyorEpic gamesten başlat oyunu
social hesabınız ile epic gamesi bağladınız mı?ya bende sürekli kimlik hatası diyor onar yapıyorum şifreden eminim fakat bana böyle bir hesap yok diyor gmailde oyunun faturası var ama giriş yapmıyor
Epic gamesten başlat oyunu
[/QUO
evetsocial hesabınız ile epic gamesi bağladınız mı?
10 adet epic hesabı ile 10 adet social club hesabı bağlısocial hesabınız ile epic gamesi bağladınız mı?
açılışta nasıl bir hata veriyor atarmısınız resmini?
bir an şaşırdım internet kafe idi değil mi?evet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
10 adet epic hesabı ile 10 adet social club hesabı bağlı
acaba beni hatırla yapsam düzelirmi mesela 7 masada her şey çok güzeldi ama 3 masada kimlik geçersiz vb hataları zatan google üzerinden girişte açılması çok uzun sürüyoraçılışta nasıl bir hata veriyor atarmısınız resmini?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bir an şaşırdım internet kafe idi değil mi?