Epic Games Yeni Ücretsiz Oyun

Çöp leş çok ağır hitaplar bir oyuna karşı.
Bence demek daha iyi olur çünki kimisi deli gibi çok oyunculu oyunları sever kimisi hikayeli,kimisi sandbox türü oyunlarda bir şeyler yapmasını The Long Dark türünün bağımsız olarak en önde gelenlerinden bana kalırsa tabii kide daha iyisi hayatta kalma oyunlarında var.
Zevkler şey insandan insana çok farklılık gösterecek şeyler.
Doğrudur hocam
Benim için çöp leş

Aga ama turunun iyi orneklerinden zevkine uygun değiller ama çöp demek yanlis o turunun kotu orneği demek bu oyunlar zevkime uygun değil daha dofru borderlands gibi oyunlarda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mantikliiii
Benim için çöp dedim zaten dostum benim türüme uygun değil demek bu zaten :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe
bi witcher 3 versin başka bişey istemiyom oyunu alıp iade etmiştim tadı damağımda kaldı

Fotoğraflarda benzer bir şey göremedim ben, senin kaynağın nedir ?
Olay kapakta değil tabi yine mavi tonlarda ve oyun içinde bulunan bir ikondan yola çıkılarak bu fikre varanlar var.
Ancak 2. oyun 2014, 1. oyunu 2008 ve 1. oyun verilirse çok eski bir oyun verilmiş olacak oda biraz sıkıntı.

Boyle mantikli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knk tekrar al 22 liraya aldim memnunum
ya neim pc kaldırmıyor 20 fps falan alıyorum denemelik almıştım sonra iade ettim ama geforce nowu unutmuşum eğer verirseler geforce nowdan bitirmeye çalışıcam

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe
ya neim PC kaldırmıyor 20 fps falan alıyorum denemelik almıştım sonra iade ettim ama geforce nowu unutmuşum eğer verirseler geforce nowdan bitirmeye çalışıcam
İnternetin iyi mi?

Olay kapakta değil tabi yine mavi tonlarda ve oyun içinde bulunan bir ikondan yola çıkılarak bu fikre varanlar var.
Ancak 2. oyun 2014, 1. oyunu 2008 ve 1. oyun verilirse çok eski bir oyun verilmiş olacak oda biraz sıkıntı.
Bende bu yüzden vermezler diye düşünüyorum ama verirlerse kalan oyunlardan da pek umudum kalmaz.

FNaF Franchise çıksın :p

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,171
Üyeler
189,222
Son üye
LG G3
Geri