Epic Gamesin Çöp Hediyeleri

Sızdırılan her listeye niye inanıyorsunuz? Sonra Epic o oyunları vermedi diye kızıyorsunuz. Sanki Epic yayınladı listeyi.
Şuana kadar çıkan 3 oyunu bildi neden doğru olmasın şuana kadar hiç liste sizdirilmadi sanki doğru diye düşünüyorum ben

Ne oldu beyler yok withcer 3 yok assasins creed verecek diyordunuz. Epic Games çöpleri dayıyor bize
Yaklaşık 2 gündür bu listeyi atıyorum, 2 gün önce ortaya çıktı ve doğru tahminler yaptı.
Muhtemelen bundan sonra gelecek oyunlar da bunlar, ilk çıkan liste zaten çok ütopikti.
1608391160661.png

Ne demek genel kesimin hoşuna gitmez? İkisi de deli gibi community e sahip oyunlar.
Hoşuna gitmez demiyorum tabi ki sahipler 😁 cities skylinei herkes oynamaz ama sadece örnek veriyorum cs yi oynayan kesim çok daha fazladır

beyler witcher goty 22 tl ztn epicde ac valhalla ve cyberpunk vermek saçmalık zaten long dark güzel oyun kesin oynanır

Hoşuna gitmez demiyorum tabi ki sahipler 😁 cities skylinei herkes oynamaz ama sadece örnek veriyorum cs yi oynayan kesim çok daha fazladır
CS oynayan kesim tabii ki fazla çünkü ücretsiz ve popüler. Lütfen oyunları sadece ne kadar bilindiği veya ne kadar popüler olduğuna göre yargılayan kişiler varsa bana yazsın direk engelleyeyim.
Post automatically merged:

Stranded deep the long dark cities skylines ve tropico 5 güzel oyunlar
Gel de anlat bunlara. Listedeki Darkest Dungeon da gayet güzel bir oyun.

Ben bahsetmiyorum.
Bana karşı o listenin neden doğru olduğuna inanıyorsun diye soruyorsun ben de diyorum ki Suana kadar 3 tane oyun bildi sen de diyorsun ki ben o listeden bahsetmiyorum ben bahsediyorum diyorum sen ben bahsetmiyorum diyorsun anladım dostum 😁

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,368
Üyeler
190,904
Son üye
Şirinbaba098
Geri