Neler Yeni

Epic gameste kontrolcü bağlanır mı?

xbbtrm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
güney
epic games'ten f124 aldım ama kontrolcü ile bağlamak istiyorum epic gamesten bağlanır mı(bluetooth ile)

aknvrl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Akın Vural
EA Desktop'u steam kütüphanesine ekleyip steam vasıtasıyla oynayabilirsiniz.

xbbtrm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
güney
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sadece ea desktop'u mu ekliyeceğim ve eklediğim zaman steamde sadece ea desktop'u mu çalıştıracağım

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Anonim Ankh
sadece ea desktop'u mu ekliyeceğim ve eklediğim zaman steamde sadece ea desktop'u mu çalıştıracağım
Windows'ta çalışan bir kontrolcüye sahipsen normal oynayabilirsin, diğer türlü de emulatörlerle veya Steam'in kendi emulatörüyle oynayabilirsin.

xbbtrm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
güney
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows'ta çalışan bir kontrolcüye sahipsen normal oynayabilirsin, diğer türlü de emulatörlerle veya Steam'in kendi emulatörüyle oynayabilirsin.
yani zaten ben kolu bluetooth üzerinden açıyorum açtığım zamanda zaten kontrölcünün anaaloglarını hareket ettirdiğimde mouse imleci fln haraket ediyo ama f124'ü epic'ten aldım kontrolcü direk bağlanır mı

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Anonim Ankh
yani zaten ben kolu bluetooth üzerinden açıyorum açtığım zamanda zaten kontrölcünün anaaloglarını hareket ettirdiğimde mouse imleci fln haraket ediyo ama f124'ü epic'ten aldım kontrolcü direk bağlanır mı
O onunla alakalı değil, Epic Games'te destek olmasına gerek yok, oyunun kontrolcü desteklemesi gerekiyor ki F1 24 de kontrolcü destekli bir oyundur.

Kontrolcü ile mouse imlecini hareket ettirme olayı muhtemelen arka planda Steam'iniz açık olduğu için yoksa zaten mouse'u hareket ettiremezsiniz kontrolcüyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunun Epic Games sayfasında zaten kumanda desteği olduğu yazıyor
1739537379997.png

Top Bottom