- Reaksiyon skoru
- 567
adammkatalog indirim listesi
fiyatı yüksekten düşüge dogru sıralamanızı tavsiye ederim
adammkatalog indirim listesi
fiyatı yüksekten düşüge dogru sıralamanızı tavsiye ederim
Trials alınır mi dostumJedi survivor, Spider man Miles Morales, Outlast Trials, CP 2077, S.S Kill The Justice League fiyatları güzel.![]()
Ekipli oyun sanırım hocam, arkadaş ortamın varsa sarabilir.Trials alınır mi dostum
Geçen indirimde cp2077 almıştım dlc ile macbook da çalışan başka oyun göremedim güzel onla devam ediceğiz gibi duruyorJedi survivor, Spider man Miles Morales, Outlast Trials, CP 2077, S.S Kill The Justice League fiyatları güzel.![]()
kral yüzde 20 de geri iade var epic den ne alırsan 1800 tl ye 360 tl de iade alıyorsun oyun sana 360 tl daha uyguna geliyorBf6'yı çekesim var işte platform Eric games ne adam akıllı veri koruması ne steamdaki gibi profil olayı ne yedekleme olayı hiçbiri yok steamde.kaça düşer acaba
Ama platform sorun iştekral yüzde 20 de geri iade var epic den ne alırsan 1800 tl ye 360 tl de iade alıyorsun oyun sana 360 tl daha uyguna geliyor
Orası öyle ama steam bi başka hocamhocam onuda niye takasın epicden alsan bile ea app açtırıyordur garanti ea üzerinden giriyorsun
ben onu bunu anlamam devir ekonomi devri orjinal oyun sonuçta steam olunca madalya takmıyorlar eipden alırsan 1400 e geliyor 1400 e bu oyunu alma şansın sıfırOrası öyle ama steam bi başka hocam