🔥İndirim EPİC İNDİRİMLERİ BAŞLADI

Bu Epic'in uygulamasını indirdim telefona. Sadece telefon oyunları var. Steam gibi bir uygulaması yok mu? İndirimden birkaç oyun almayı düşünüyorum. Ama bağlantı için sadece tarayıcı üzerinden mi giriyoruz?

TLOU 2 alınır mı yoksa daha düşer mi? Sonuçta birkaç saat oynadıktan sonra bir daha oynamayacağım.

TLOU 2 alınır mı yoksa daha düşer mi? Sonuçta birkaç saat oynadıktan sonra bir daha oynamayacağım.
ben satın aldıgım oyunların iade parasını yatsın spiderman 2 ve last of us part 2 alacagım

ben satın aldıgım oyunların iade parasını yatsın spiderman 2 ve last of us part 2 alacagım
Sanırım ben geç kaldım, şimdi alsam iade 2 hafta sonra yatar o zamanda indirimler biter. Bir sonraki indirim döneminde de oyunlar zamlanır çok bir anlamı kalmaz.

Sanırım ben geç kaldım, şimdi alsam iade 2 hafta sonra yatar o zamanda indirimler biter. Bir sonraki indirim döneminde de oyunlar zamlanır çok bir anlamı kalmaz.
o yüzden ben ayın 11-12 si gibi aldım oyunları 25-26 gibi yatar onlarla aldıgımıda sonraki indirimlerde bakacagız

epic indirim sezonunu last of us part 2 alarak kapatıyorum 667 tl oyun 133 tl bakiye hediyesi ile 534 tl ye geldi piyasanın en dip fiyatı

Ekran görüntüsü 2025-12-27 124528.webp

epic ödüllerimide bu şekilde kullandım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,299
Üyeler
186,869
Son üye
bartubskr1
Geri