Sertaj
80+
- Reaksiyon skoru
- 25
Değmez,aşırı sıkıcı bir oyun.starwars outlaws alan ve oynayan varsa taglayin beni hele değer mi![]()
Değmez,aşırı sıkıcı bir oyun.starwars outlaws alan ve oynayan varsa taglayin beni hele değer mi![]()
Uncharted var zaten . Last of us da olabilir . Iyi fikirindirimler 8 ocakta bitiyor kurtarıyor
gow ragnarok düz gow uncharted collection ve last of us part 1 i alabilrisiniz o zaman
exp 33 bakabilrisiniz lord of the fallen bakabilrisinizhocam souls oyunları olarak önerebileceğin bişey varmı 600tl bandında
rachet and clank de güzel fiyat türkçe üstelikUncharted var zaten . Last of us da olabilir . Iyi fikir
Nasil oyun alınır miGeçen indirimde cp2077 almıştım dlc ile macbook da çalışan başka oyun göremedim güzel onla devam ediceğiz gibi duruyor
Güzel alınırNasil oyun alınır mi
Sanırım ben geç kaldım, şimdi alsam iade 2 hafta sonra yatar o zamanda indirimler biter. Bir sonraki indirim döneminde de oyunlar zamlanır çok bir anlamı kalmaz.ben satın aldıgım oyunların iade parasını yatsın spiderman 2 ve last of us part 2 alacagım
o yüzden ben ayın 11-12 si gibi aldım oyunları 25-26 gibi yatar onlarla aldıgımıda sonraki indirimlerde bakacagızSanırım ben geç kaldım, şimdi alsam iade 2 hafta sonra yatar o zamanda indirimler biter. Bir sonraki indirim döneminde de oyunlar zamlanır çok bir anlamı kalmaz.