- Konu Sahibi Konu Sahibi
25 yaşındayım ne anlatıyosun senYaşının yetmediği oyunları oynama zaten boşver.
25 yaşındayım ne anlatıyosun senYaşının yetmediği oyunları oynama zaten boşver.
Kanka gir gizli sekmeye yeni bir mail hesabı aç. O hesapla satın alhepsini ayarladım onların bide orada yaş ayarı yok zaten pegi 18 falan var onarı en yükseğe aldım zaaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
reis sen yardım et bari oyunun indirimi bitecek
Yani gizli sekmeden çıkma satın alırken ama aman diyim vpn açma hesabın Türkiye hesabı olsunKanka gir gizli sekmeye yeni bir mail hesabı aç. O hesapla satın al
Hangi oyun belki oyunda sorun vardırEpic games ten bir oyun almak istediğimde +18 yaş uyarısı veriyo ve mağzaya geri yönlendiriyor bunu nasıl kapatırım yardımcı olurmusunuz ?
usta kendi hesabım oyun dolu niye yeni hesap açayımKanka gir gizli sekmeye yeni bir mail hesabı aç. O hesapla satın al
Yani gizli sekmeden çıkma satın alırken ama aman diyim vpn açma hesabın Türkiye hesabı olsun
bütün oyunlardaHangi oyun belki oyunda sorun vardır
destek talebi açtımaynısı bugün banada oldu dün her şey normaldi
düzeldimi bende mailine yazdım bir şey attılar ama yardımı olmadıdestek talebi açtım
kart derken hocamaga bende de aynı şey oldu şimdi kesin epic games indirimden yararlanmayım diye böyle bir şey yaptı. çözerseniz bana da haber verin
aga çözdüm herhalde, epic gamesin internet sitesinden girince oluyor. olmazsa hesaba (+18) kart ekle olur büyük ihtimalle.