epicgames +18 yaş istiyor

aynısını bende yaşadım birisi söyledi ama ben yeniden söylemek istiyorum ilk önce google dan epic games sitesine giriyorsunuz(hesabınız falan siteda açık olmayacak) sonra oradan istediğiniz oyunu seçip GET butonuna basıyorsunuz sonra giriş yapmanızı istiyor giriş yapıyorsunuz yaptıktan sonra arkasından sipariş hazırlanıyor diyecektir ve ilgili işlemleri yaparak alabilirsiniz.

Epic games ten bir oyun almak istediğimde +18 yaş uyarısı veriyo ve mağzaya geri yönlendiriyor bunu nasıl kapatırım yardımcı olurmusunuz ?
Kanki şimdi epic games PC den açıyorsun ondan sonra o oyunu sol üstten aratıp enter yapion ardından oyuna basmaya çalışma hemen istek listene ekliceksin ondan sonra istek lisetene girince orda direk sepete ekle var ordan sepete ekliyorsun sepete geldikten sonra direrk alabilirsin

Kanki şimdi epic games PC den açıyorsun ondan sonra o oyunu sol üstten aratıp enter yapion ardından oyuna basmaya çalışma hemen istek listene ekliceksin ondan sonra istek lisetene girince orda direk sepete ekle var ordan sepete ekliyorsun sepete geldikten sonra direrk alabilirsin
onu yapmak sıkıntı değil sıkıntı oyunu inceleyememek hadi neyse steam den incelerim oyunu ama steamde olmaayan oyunları napacaz ? epic games te hiç önemsemiyor 3 haftadır bilet gönderdim cevap gelmedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,943
Üyeler
184,083
Son üye
yasin2153
Geri