Epifiz plaklarim kapanmis mi ?

dublee

80+
Reaksiyon skoru
0
Plaklarim kapanmis mi yardımcı olurmusunuz doktor sadece 5 saniye bakti kapandı dedi direkt bide siz soylermisiniz anlayanlar ?

Ekler

• 1000296975.webp
    1000296975.webp
    33.9 KB · Hit: 146
Plaklarim kapanmis mi yardımcı olurmusunuz doktor sadece 5 saniye bakti kapandı dedi direkt bide siz soylermisiniz anlayanlar ?
Doktorun söylediğinin üstüne kim ne söyleyebilir ki?

Dokturun haklı ama senin niye doktorunun haklı olup olmadığını sorgulama gereği duyduğunu anlamadım. Benim bakmam da 3 saniye sürdü.

Ben şimdi açık yok desem hayatına devam mı edeceksin? Nedir bu doktorlara güvenmeme olayı?

Dokturun haklı ama senin niye doktorunun haklı olup olmadığını sorgulama gereği duyduğunu anlamadım. Benim bakmam da 3 saniye sürdü.
Belliki Doktorun Cok ilgilenmedigini Hizlica bitirmek icin uydurdugunu vs. dusunuyor ki Bencede Hakli Benimkine 2-5 dk falan bakmisti 5 Saniyede Ne anlasiliyor ? (He eger Sahsin Yasi 19'dan falan buyukse O zaman direk belli olabilir orasi ayri konu)

Belliki Doktorun Cok ilgilenmedigini Hizlica bitirmek icin uydurdugunu vs. dusunuyor ki Bencede Hakli Benimkine 2-5 dk falan bakmisti 5 Saniyede Ne anlasiliyor ? (He eger Sahsin Yasi 19'dan falan buyukse O zaman direk belli olabilir orasi ayri konu)
Yani olabilir ama fotoğrafa bakınca cidden hiçbir açıklık kalmadığı belli oluyor. Doktor, kişinin yaşıyla da orantılı olarak direkt olarak bakıp kapanmış demiş olabilir. Doktorlar için böyle şeyler bir süre sonra tecrübeye bağlı olarak alışkanlığa biniyor.

eveet kapanmış doktora inanmayıp foruma soran kardeşim

kemikler bileğe yapışmış sanırım kapanmıştır doktor da öyle diyorsa zaten :D yaşın 18den yüksekse bakmadanda büyük ihtimal kapanmış olduğu düşünülebilir bazen 21 yasına kadar devam ediyormuş uzama tabi orası ayrı

Reis Yanlis Anlamada Tip mi okuyorsun ? Yani Benden Soylemesi O Oyle bir sey degil ama neyse
Tabi ki de bu konunun uzmanı vesaire değilim fakat epifiz plağının kaynaştığı gayet görülebilir. Kemik uçlarında herhangi bir epifiz plağı belirtisi söz konusu değil. Eğer şahısta hala epifiz plağı kapanmamış olsaydı bilek kemiklerinin sonuna doğru ufak bir yataylamasına çizgi ve kemikten biraz daha yumuşak bir yapı yani kıkırdak söz konusu olurdu. Şahsın 17-18 yaşını geçmiş olduğu hakkında ufak bir yorum bile yapılabilir.

Kapalı kardeşim epifiz ve metafiz füzyonun tamamlanmış. Bize öğretilen erkeklerde ortalama 17 li yaşlarda kızlarda 1-2 yaş daha erken kapandığıdır. Buna bağlı olarak kemik yaşının erkeksen 18-19larında, kızsan 17-18lerinde olduğun çıkarımını bile yapabiliriz.

Tabi ki de bu konunun uzmanı vesaire değilim fakat epifiz plağının kaynaştığı gayet görülebilir. Kemik uçlarında herhangi bir epifiz plağı belirtisi söz konusu değil. Eğer şahısta hala epifiz plağı kapanmamış olsaydı bilek kemiklerinin sonuna doğru ufak bir yataylamasına çizgi ve kemikten biraz daha yumuşak bir yapı yani kıkırdak söz konusu olurdu. Şahsın 17-18 yaşını geçmiş olduğu hakkında ufak bir yorum bile yapılabilir.
hocam peki bu boyumun uzamasinin bittiğine kesin olarak işaret mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uydurma değil de bi arkadaşımda gitmisti 10dk vs bakmisti benim bu kadar kısa sürünce şaşırdım bı aynı şekilde sormak istedim

Geri