🔥İndirim Epomaker CIDOO Nebula 65% Kablosuz Mekanik Klavye 33 Dolar

yaman..k

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,334
Kesin vergi çıkmayacak diye kesin bir şey yok. 1300 TL için gayet güzel bir klavye alınabilir. Diğer konularda vergi çıkmaması için yapabileceğiniz şeyler var.

''NABI'' Koduyla 32'99 dolara düşüyor.

Bana brown switchli f tuşları olan bir klavye lazım ya bilen varsa soyle fiyat performans iyi bişi söylerse sevinirim

ben aldım bitane umarım vergi çıkmaz 30 euro 34 dolar ediyor ürün kodla 32.99 a geldi ama ürkmüyo değilim.

ben aldım bitane umarım vergi çıkmaz 30 euro 34 dolar ediyor ürün kodla 32.99 a geldi ama ürkmüyo değilim.
Hocam firmaya mail atıp ürünün 15 dolar olarak gösterilmesini ve yunexpress ile gönderilmesini iste yeter.

arkadaşım var italya da ona göndersem o yanında getirse türkiye ye olur mu

@yaman..k paylasmasaydin keşke bu forum hakketmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Forum demeyelim bak mesele bu konu popüler bile olmicak 2 k ucuz nerdeyse trdekilere göre ama 10 TL indirim olsa en üstte duruyor konu değmez burda indirim paylasmaya

arkadaşım var italya da ona göndersem o yanında getirse türkiye ye olur mu
Sorun olacağını sanmıyorum ama kutu ile beraber ülkeye sokmayabilirler yine de siz bir sordurun konuya pek hakim değilim.

en sevdiğim konu geldi bu foruma da of bayılırım bu klavyeye :D Ekstra kargo parası veya gümrükten ürün geçmeyince gelen pişmanlık hissi gibisiniz

en sevdiğim konu geldi bu foruma da of bayılırım bu klavyeye :D Ekstra kargo parası veya gümrükten ürün geçmeyince gelen pişmanlık hissi gibisiniz
Dostum almak isteyen alır istemeyen almaz. Pişmanlık hissini sen mi yaşayacaksın? -hayır. Yorum yazmak için yazıyorsun ilginç.

yorumları berbat bir çok kişiye ürün bozuk gelmiş ve insanlara çözüm sunulmamış. kumar oynamayı seven alsın çalışan klavye gelirse güzle fırsat

maide yunexpress ile verilmesini istemeniz kafi olur 15 dolar veya daha az gösterme gibi bir durumu kabul etmiyolar ve 4 kere sipariş vermeme rağmen vergi çıkmadı tek bana değil kimseye çıkmadı 1 hafta önce klavye aldım ve yine vergisiz olarak geldi o yüzden vergi çıkmama olasılığı hala daha çok yüksek alıcaksanız çekinmemenizi öneririm.

Geri