Neler Yeni

❌İndirim Bitti! EPOMAKER HEDİYELER DAĞITIYOR!!!!

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Gtx 1090Tİ
Ürün elime ulaştı akko 3084b plus kullanıyordum öncesinde malzeme kutu içeriği hatta kutu kalitesi olarak bile akko daha iyiydi kutusu böyle paçoz bişi geldi anlamadım ama sorun değil kutu brown swithle almıştım basım hissi güzel sesi de tok hoşuma gitti kasa kalitesi bir tık hani ama 470 liraya geldiği için laf da etmek istemiyorum biraz bir gıcırdaması var bu klavye sesi https://streamable.com/8kybep bu bahsettiğim gıcırdama https://streamable.com/413rki
Hocam 908tl vergi çıkmış ödenir mi sizce
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

sesi güzel ama kalitesi kötü , ak820 pro bile buna göre çok kaliteli geldi
908tl vergi çıkmış verilir mi hocam?

Fikir verebilir misiniz değer mi sizce 908TL'ye?

Son düzenleme:

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Emre Turan

150 de kargo parasi saysak 1050 yani klavye cok mu iyi falan bilmiyorum switchlerden anlamiyorum ama kasasi feci dandik onu söyleyebilirim ama 1k ya tr de daha iyi kablolu var mi piyasayi bilmedigimden bir sey diyemiyorum yine ama klavyeyi gordukten sonra bana 908 ciksa oder miydim klavyeyi gordukten sonra odemezdim o fiyati gormeden 1k ya kadar okeydim zamaninda 1k ya akko cekildigi zaman 2 tane almamiz lazimmis dedirtti

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,736
İsim
Gtx 1090Tİ
150 de kargo parasi saysak 1050 yani klavye cok mu iyi falan bilmiyorum switchlerden anlamiyorum ama kasasi feci dandik onu söyleyebilirim ama 1k ya tr de daha iyi kablolu var mi piyasayi bilmedigimden bir sey diyemiyorum yine ama klavyeyi gordukten sonra bana 908 ciksa oder miydim klavyeyi gordukten sonra odemezdim o fiyati gormeden 1k ya kadar okeydim zamaninda 1k ya akko cekildigi zaman 2 tane almamiz lazimmis dedirtti
Hocam şu an G103 kullanıyorum mebrane bir klavye, değişiklik olsa güzel olurdu, 900tl çıkması çok üzdü şu an. İtiraz mı etsem yoksa ödesem mi ciddi arada kaldım.
Sizce 2 sene idare eder mi çok mu dandik?

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,620
İsim
Kerem Çavuş

Ödenir 1000tlye anca membran klavye alırsın , kasası dandik olsa da gateron switch ve kaliteli pbt keycaspi olması yeterli , şu an kaliteli bi keycaps alsan 500 600 ödüyorsun zaten

Son düzenleme:

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Hocam şu an G103 kullanıyorum mebrane bir klavye, değişiklik olsa güzel olurdu, 900tl çıkması çok üzdü şu an. İtiraz mı etsem yoksa ödesem mi ciddi arada kaldım.
Sizce 2 sene idare eder mi çok mu dandik?
Siz bilirsiniz hocam banada 803tl çıktı ben itiraz etmeyi düşünüyorum.Her şey size bağlı.

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
@Marginale hocam sizin kargoya noldu geldi mi

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Saol teşekkürler İstanbul'da olduğum için muhtemelen daha hızlı gelid.
Valla Adanadayım ben kafayı yedirtiyor seyhan pkdm arıyorum 2saattir açmıyorlar şimdi ptt ile gümrüğü aradım oraya gidip belgeleri sunup vergi itirazında bulunucam

Saol teşekkürler İstanbul'da olduğum için muhtemelen daha hızlı gelid.
klavye nasıl hocam güzel mi

adral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
a a
Bugün benimki de geldi toplam 810 lira ödedim. Kasasının çok gıcırdak bir şey olması dışında iyi gibi duruyor. Almasaydım da olurmuş ama aldığıma pişman değilim

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Bugün benimki de geldi toplam 810 lira ödedim. Kasasının çok gıcırdak bir şey olması dışında iyi gibi duruyor. Almasaydım da olurmuş ama aldığıma pişman değilim
Benimkinde saf vergisi 806 tlydi ben itiraz ettim geri gitti şimdi gümrüğe bakalım nasi sonuclancak sizin tam verginiz kaç tlydi PTT kargo ücreti aldı mı ?

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Muhammed emin efe
Valla Adanadayım ben kafayı yedirtiyor seyhan pkdm arıyorum 2saattir açmıyorlar şimdi ptt ile gümrüğü aradım oraya gidip belgeleri sunup vergi itirazında bulunucam

klavye nasıl hocam güzel mi
Aradığında ne dediler?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,263
Üyeler
161,021
Son üye
Ferit608