Leonidax
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,596
@Marginale hocam sizin klavyeye noldu ?
Kanka diğer aldığımı ürünün vergisini ödeyip teslim aldım, hediye olan hala gümrükte. Senin ki?@Marginale hocam sizin klavyeye noldu ?
Benimkide daha gürmükte hocam 3.günündeKanka diğer aldığımı ürünün vergisini ödeyip teslim aldım, hediye olan hala gümrükte. Senin ki?
Hocam sizin klavyeye noldu acaba ?Yav arkadaş tam 1 haftadır gümrükte bekliyor var mı başka bu kadar uzun süre gümrükte bekletilen sipariş
Bakalım başkalarına ne kadar çıkmış. Kapı kapı geziyozBenimkide daha gürmükte hocam 3.gününde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam sizin klavyeye noldu acaba ?
Hocam bedava kargo seçtiğim için iptal oldu o. Switch ve keycapsi bekliyorum 9 gün oldu gümrükte hala. biri çıkabildi anca bugün gümrükten.Benimkide daha gürmükte hocam 3.gününde
Hocam sizin klavyeye noldu acaba ?
28 Hazirandan beri gümrükte halen çıkmadı yavBakalım başkalarına ne kadar çıkmış. Kapı kapı geziyoz![]()
Aynı geliyordu size çalım atmisim hocam28 Hazirandan beri gümrükte halen çıkmadı yav
Şimdi baktım çıkmış gümrükten fiyat daha düşmemiş ama.
Hocam 1 saat içinde düşer.28 Hazirandan beri gümrükte halen çıkmadı yav
Hocam herkes bu renkten mi seçmiş ya bi ben mi farklı seçtim acabaAlıntıyı görüntüle
Çok yumuşak red switch. Ses olarak da beğendim ama @Cavuskerem hocamın dediği gibi yanlardan tutunca baya esnek gıcırdıyor.
Aynı geliyordu size çalım atmisim hocam![]()
Hayırlı olsun hocam bende 1temmuz olarak aranıza katılayım28 Hazirandan beri gümrükte halen çıkmadı yav
Ah be hocam hayırlısı olsun inşallah ötekiler elinize ulaşır hızlıcaHocam bedava kargo seçtiğim için iptal oldu o. Switch ve keycapsi bekliyorum 9 gün oldu gümrükte hala. biri çıkabildi anca bugün gümrükten.
Ben xda profil çok merak ediyordum ondan bunu seçtim.Hocam herkes bu renkten mi seçmiş ya bi ben mi farklı seçtim acaba
Hayırlı olsun hocam bende 1temmuz olarak aranıza katılayımacaba size kaç tl vergi yazcaklar merak ettim.Bizi bilgilendirirseniz mutlu oluruz.
Ah be hocam hayırlısı olsun inşallah ötekiler elinize ulaşır hızlıca
Valla hocam bi baktım her fotoğraf atanda aynı profil dedim acaba ben mi garibim diye düşündüm bi anBen xda profil çok merak ediyordum ondan bunu seçtim.
Alıntıyı görüntüle
Çok yumuşak red switch. Ses olarak da beğendim ama @Cavuskerem hocamın dediği gibi yanlardan tutunca baya esnek gıcırdıyor.
Aynı geliyordu size çalım atmisim hocam![]()
Hocam 1 saat içinde düşer.
Klavye 613 TL. Kablo 221 TL. Bir de toplam 170 TL getirme ücreti verdim. Ortalama 1000 TL tuttu hepsinin maaliyeti.Hocam herkes bu renkten mi seçmiş ya bi ben mi farklı seçtim acaba
Hayırlı olsun hocam bende 1temmuz olarak aranıza katılayımacaba size kaç tl vergi yazcaklar merak ettim.Bizi bilgilendirirseniz mutlu oluruz.
Ah be hocam hayırlısı olsun inşallah ötekiler elinize ulaşır hızlıca
Klavye 613 TL. Kablo 221 TL. Bir de toplam 170 TL getirme ücreti verdim. Ortalama 1000 TL tuttu hepsinin maaliyeti.