❌İndirim Bitti! EPOMAKER HEDİYELER DAĞITIYOR!!!!

bu sitede sağ altta ptt yeri var oraya bastığınızda detayları görürsünüz
Yok hocam biliyorumda 13.30da transfer için yollamışlar ama hala ücrette değişiklik yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nası yani hocam nası kullanılcak bunlar :D bende tam klavye var ezbere yazabiliyorum ama bunda bu tuşlar yok nasıl olcak

Ekler

• Adsız.png
    Adsız.png
    617.4 KB · Hit: 53
Arakadaş bu devlette çalışan insanların bazıları ne kadar liyakatsız ya

Kadına diyorum ki 12 gün oldu gümrükte bekliyor yardımcı olur musunuz diyorum Gönderiniz gümrükte bekleyeceksiniz diyor müthiş yardımcı oldu.

Yok hocam biliyorumda 13.30da transfer için yollamışlar ama hala ücrette değişiklik yok

Nası yani hocam nası kullanılcak bunlar :D bende tam klavye var ezbere yazabiliyorum ama bunda bu tuşlar yok nasıl olcak
Hocam keycapin elektronik olarak hiçbir etkisi yok ki bilgisayara, o bölgede bulunan elektronik hangi sinyali veriyorsa pc onu işliyor. Yani Ç'yi yazdırmak için bastığım yerde, istersen üstünde rakam yazan tuş olsun gene Ç yazar

Kadına diyorum ki 12 gün oldu gümrükte bekliyor yardımcı olur musunuz diyorum Gönderiniz gümrükte bekleyeceksiniz diyor müthiş yardımcı oldu.
O zaman 1 yılda beklerim yani öyle mi diyorum bekleyeceksiniz diyor *********

Hocam keycapin elektronik olarak hiçbir etkisi yok ki bilgisayara, o bölgede bulunan elektronik hangi sinyali veriyorsa pc onu işliyor. Yani Ç'yi yazdırmak için bastığım yerde, istersen üstünde rakam yazan tuş olsun gene Ç yazar
yani hocam . nın üzerinde ö var ben bu noktaya basarsam ö yazıcak ama noktayı kullanabilmem için shift ile noktaya mı basmam lazım doğru mu anladım ?

O zaman 1 yılda beklerim yani öyle mi diyorum bekleyeceksiniz diyor *********
Nasıl bir konuşma bu Allah için herhangi bir çözüm önerisi sunmak yerine böyle konuşma tarzı niye yani çalışıyorsa niye işini yapmıyor da zorluk çıkarıyor

@Huseyinatik ki hocam benim ki 5günde gümrükten çıktı sizinki niye 12gündür bekliyor şaka gibi

yani hocam . nın üzerinde ö var ben bu noktaya basarsam ö yazıcak ama noktayı kullanabilmem için shift ile noktaya mı basmam lazım doğru mu anladım ?
Keycapler olmadan yazı yazabiliyor musun pcde

Nasıl bir konuşma bu Allah için herhangi bir çözüm önerisi sunmak yerine böyle konuşma tarzı niye yani çalışıyorsa niye işini yapmıyor da zorluk çıkarıyor

@Huseyinatik ki hocam benim ki 5günde gümrükten çıktı sizinki niye 12gündür bekliyor şaka gibi
Bir de devlette çalışan kadınların ağzını sündürerek konuşması varya adamı sinir ediyor. Liyakatsiz insanlar işte bunlar bunlara hiçbir şey yapmasınlar diye para ödüyoruz. Büyük ihtimalle kargoyu kaybetti bunlar 12 gün gümrük mü sürer sonradan gümrüğe giren keycaps geldi bu gelmedi

Keycapler olmadan yazı yazabiliyor musun pcde
Aynen hocam bakmadan yazıyorum.Fastfingersta 110kelime felan yazıyorum dakika bide klavyem 30tllik platoon klavye

Bir de devlette çalışan kadınların ağzını sündürerek konuşması varya adamı sinir ediyor. Liyakatsiz insanlar işte bunlar bunlara hiçbir şey yapmasınlar diye para ödüyoruz. Büyük ihtimalle kargoyu kaybetti bunlar 12 gün gümrük mü sürer sonradan gümrüğe giren keycaps geldi bu gelmedi
Harbiden hocam normalde keycapsi olanlar 2günden sonra çıkışını veriyorlar diye gördüm yanlış görmediysem sizinki aşırı garip olmuş.Sonuçta devlettekiler işini yapsada yapmasada para aldığı için deli ediyorlar insanı bazen bu yüzden

Babam kullanırken sinir krizi geçirmezse sıkıntı yok :ROFLMAO:
Baban kullanmasın zor olur ona kırmasın kazayla sinirden 😀

P l ve m nin yanında ö i ü ğ ç ş harfleri var yerlerini ezverlicen o kadar bazen karışıyor benim alışmam 2 ay sürdu

Baban kullanmasın zor olur ona kırmasın kazayla sinirden 😀

P l ve m nin yanında ö i ü ğ ç ş harfleri var yerlerini ezverlicen o kadar bazen karışıyor benim alışmam 2 ay sürdu
Valla bakmassam sıkıntı yokta bende bakarsam aşırı karıştırırım bide pc ortak ondan hayırlısı diyelim inşallah babam kırmaz klavyeyi

Baba yazamaz, hiç buluşma o işe :D:D
Valla bakcaz hocam o kadar almışız kullanalım ya bi black switch nasıl oluyormuş deneyelim

Geri