shaco27
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,982
hocam iptal etircem ben çünkü indirime girdi ürünler1-2 haftaya kargoya çıkar diyordu, beklemedeyim
hocam iptal etircem ben çünkü indirime girdi ürünler1-2 haftaya kargoya çıkar diyordu, beklemedeyim
nerede indirim varhocam iptal etircem ben çünkü indirime girdi ürünler![]()
epomakerde.nerede indirim var
Faturaya bakma sen15 dolar fatura olarak çıkmış yola kargo, hadi bakalım:d merak edenler için güncelleme
faturaya niye bakmasın gümrükte o gözükecek?Faturaya bakma sentakılırsa ne gülerim size var ya
hadı bakayım bekliyoruz kutusu felan farklı gelecek15 dolar fatura olarak çıkmış yola kargo, hadi bakalım:d merak edenler için güncelleme
Bir kaç forum ziyaret et anlarsın adamlar belli sitelerde ki ürünlerin fatura fiyatına bakmıyormuş ürünü açıp internetten fiyatına bakıyormuş gümrük ayıkmış bu mevzuyufaturaya niye bakmasın gümrükte o gözükecek?
gümrük bu kadar uğraşmıyor bence. ben ayda 7 kere sipariş verdim takılmadı hiçbiri büyük ihtimal uğraşmıyolar bu şeylerle tabi benim şansıma gelmiş de olabilirBir kaç forum ziyaret et anlarsın adamlar belli sitelerde ki ürünlerin fatura fiyatına bakmıyormuş ürünü açıp internetten fiyatına bakıyormuş gümrük ayıkmış bu mevzuyu
30 euro üstü mü verdinizgümrük bu kadar uğraşmıyor bence. ben ayda 7 kere sipariş verdim takılmadı hiçbiri büyük ihtimal uğraşmıyolar bu şeylerle tabi benim şansıma gelmiş de olabilir
o zamanlar 150 euroydu teker teker 7 kere sipariş verdim30 euro üstü mü verdiniz
o zamanlar 150 euroydu teker teker 7 kere sipariş verdim
150 sınırı varken 150 euro aşmayan urunler aldıysan bir şey olmaması normal. şuan sınır 30 euro.o zamanlar 150 euroydu teker teker 7 kere sipariş verdim