Geçebilir de geçmeyebilir de biz barebone aldık. Ancak o fiyatlara manyetik ne kadar kalitelidir bilemiyorumMerhaba manyetik switch olduğu için bu klavyeyi almak istiyorum 31 dolara geliyor herhangi ekstra bi ücret çıkar mı sizce almaya değer mi acaba?
https://epomaker.com/products/cidoo-nebula?variant=46900278133044Bu civara önerebileceğin bir ürün var mıdır hocam
evet ancak pcbsi bayağı güzel. 3klık klavyelere saplıyor pcbsi. keycapside hallederseniz güzel klavyedir.Tuş takımı da almak gerekir şimdi buna
Yorumlar olumsuz ama iyi midir elimde boşta keycaps varmış döşerim buna switch ile birlikte 1k tutmuyorevet ancak pcbsi bayağı güzel. 3klık klavyelere saplıyor pcbsi. keycapside hallederseniz güzel klavyedir.
attığım switch 100 tane zaten gayet yeterli olur. Olumsuz yorumlar genelde kargo sıkıntısı ile oluyor. Zaten aldıktan sonra epomakere mail atmanız gerek. Siparişi yunexpress ile göndermelerini ardından faturaya düşük girmelerini ve özenli bir şekilde paketlemelerini rica etsen sorun çıkacağını sanmıyorum.Yorumlar olumsuz ama iyi midir elimde boşta keycaps varmış döşerim buna switch ile birlikte 1k tutmuyor
Bakıyorum hocam araştırayım biraz olmazsa alayım bunu 900 bir şey değilattığım switch 100 tane zaten gayet yeterli olur. Olumsuz yorumlar genelde kargo sıkıntısı ile oluyor. Zaten aldıktan sonra epomakere mail atmanız gerek. Siparişi yunexpress ile göndermelerini ardından faturaya düşük girmelerini ve özenli bir şekilde paketlemelerini rica etsen sorun çıkacağını sanmıyorum.
Aldım hocam teşekkür ederimattığım switch 100 tane zaten gayet yeterli olur. Olumsuz yorumlar genelde kargo sıkıntısı ile oluyor. Zaten aldıktan sonra epomakere mail atmanız gerek. Siparişi yunexpress ile göndermelerini ardından faturaya düşük girmelerini ve özenli bir şekilde paketlemelerini rica etsen sorun çıkacağını sanmıyorum.