Neler Yeni

EPOMAKER VTER Fighting68 HE Serisi Alınır mı

Ardemmiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Kerem
Merhaba manyetik switch olduğu için bu klavyeyi almak istiyorum 31 dolara geliyor herhangi ekstra bi ücret çıkar mı sizce almaya değer mi acaba?

Ekler

• 1744568848100.png
    1744568848100.png
    333.2 KB · Hit: 39

Nyhaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Egemen Demir
İlgilendiği Kategoriler
Klavye , Mouse
Instagram
4nyha
Merhaba manyetik switch olduğu için bu klavyeyi almak istiyorum 31 dolara geliyor herhangi ekstra bi ücret çıkar mı sizce almaya değer mi acaba?
Geçebilir de geçmeyebilir de biz barebone aldık. Ancak o fiyatlara manyetik ne kadar kalitelidir bilemiyorum

Nyhaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Egemen Demir
İlgilendiği Kategoriler
Klavye , Mouse
Instagram
4nyha

Ardemmiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet ancak pcbsi bayağı güzel. 3klık klavyelere saplıyor pcbsi. keycapside hallederseniz güzel klavyedir.
Yorumlar olumsuz ama iyi midir elimde boşta keycaps varmış döşerim buna switch ile birlikte 1k tutmuyor

Nyhaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Egemen Demir
İlgilendiği Kategoriler
Klavye , Mouse
Instagram
4nyha
Yorumlar olumsuz ama iyi midir elimde boşta keycaps varmış döşerim buna switch ile birlikte 1k tutmuyor
attığım switch 100 tane zaten gayet yeterli olur. Olumsuz yorumlar genelde kargo sıkıntısı ile oluyor. Zaten aldıktan sonra epomakere mail atmanız gerek. Siparişi yunexpress ile göndermelerini ardından faturaya düşük girmelerini ve özenli bir şekilde paketlemelerini rica etsen sorun çıkacağını sanmıyorum.

Ardemmiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
attığım switch 100 tane zaten gayet yeterli olur. Olumsuz yorumlar genelde kargo sıkıntısı ile oluyor. Zaten aldıktan sonra epomakere mail atmanız gerek. Siparişi yunexpress ile göndermelerini ardından faturaya düşük girmelerini ve özenli bir şekilde paketlemelerini rica etsen sorun çıkacağını sanmıyorum.
Bakıyorum hocam araştırayım biraz olmazsa alayım bunu 900 bir şey değil

Ardemmiz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Kerem
Aldım hocam teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,082,801
Üyeler
172,143
Son üye
çoklu hesap kullanıcısı
Top Bottom