DrankillerTR
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Kadir Kugu
Başlıkta da belirttiğim gibi EPOMAKER x AULA F99 PRO Black (Side-Printed) almak istiyorum kendi sitesinde 90 dolar gibi bir fiyatı var ve 30 euro nun çok üzerinde, baya bir araştırdım herkesin forumuna yorumuna baktım "faturayı düşük göstert, yunexpress ile getirt, ptt kargo tarafından alınmamasını sağla" gibi öneriler gördüm bunları nasıl yapabilirim ? Bu konuların hepsini sadece Epomaker firmasına yazarak halledebilirmiyim sorun çıkarsa en kötü ne olabilir ve en iyi ne olabilir, bu konularda bilgisi ve deneyimi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.
Ve bazıları demeden söyleyeyim yurt içinde veya amazonda satılan aula f99 u almayı düşündüm fakat ben kesinlikle klavyenin siyah olmasını istiyorum sonradan tuş takımını değiştirip yandan yazılı siyah alabilirim ama klavyenin ana kasasını siyaha çeviremem hem 4 bin küsür lira verip hemde istemediğim rengi almak istemiyorum zaten eğer her şey yolunda giderse 3300 lira klavyeye 500 600 lirada vergide versem aynı fiyatlara gelecek "EN İYİ İHTİMALLE".
Ek bir sorum daha olacak f99 ile pro arasında ne gibi bir fark var ? (bakıp gördüğüm kadarıyla f99 da pro da olan renk seçenekleri yok sadece black side printed gibi.)
Ve bazıları demeden söyleyeyim yurt içinde veya amazonda satılan aula f99 u almayı düşündüm fakat ben kesinlikle klavyenin siyah olmasını istiyorum sonradan tuş takımını değiştirip yandan yazılı siyah alabilirim ama klavyenin ana kasasını siyaha çeviremem hem 4 bin küsür lira verip hemde istemediğim rengi almak istemiyorum zaten eğer her şey yolunda giderse 3300 lira klavyeye 500 600 lirada vergide versem aynı fiyatlara gelecek "EN İYİ İHTİMALLE".
Ek bir sorum daha olacak f99 ile pro arasında ne gibi bir fark var ? (bakıp gördüğüm kadarıyla f99 da pro da olan renk seçenekleri yok sadece black side printed gibi.)