Güvenmeyi bosver . 1.5k +vergi gelirGüvenmediğim için almadım kankam. Ne bileyim bir anlık gaza geldim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
NASIL ULAŞACAĞIM ?
tamam da sınır 30 euro sınırı geçiyor ticariye giriyor.Benim bildiğim geçerse ab'den gelen ürünlerde ek olarak %30 çinden falan gelen ürünlerde ek olarak %60 vergi veriyorsunuz. Lütfen yanlışım varsa düzeltin
54 dolar tutuyor kanka 60 olmuyor zaten ab'den geliyorsa dahiAb'den geliyor büyük ihtimalle. Ab'den gelen ürünlerde 60 euro sınır var. Kol gibi geçirirler vergiyi. Keşke trden alsaydın. Sıfır yada alsatçılardan.
AB için 60 eurotamam da sınır 30 euro sınırı geçiyor ticariye giriyor.
direkt iadeyeBeyler öncelikle s.a
Epomaker X Aula klavye aldım epomaker sitesinden. Gümrükte sıkıntı çıkar mı çıkmaz mı ? Bilenler bi' yardımcı olabilir mi?
Alıntıyı görüntüle
%100 gelmeyecek üstüne gümrükte kiler bunun iadesi için seni ugrastiracak belki de firmaya iadesini yapamayacaksin ve ne parasını alabileceksin ne de klavyeyiKanka belki gelir ya :') Altı üstü klavye...
Sahibinden'den param güvende ile al. Bence iade et. Vergiyle TR'deki fiyattan bile pahalıya gelir ve bir anlamı kalmaz.
direkt iadeye
iptal et ürünü kapalı kutu satanlar var 1500 1700 tl ye falan ordan al54 dolar tutuyor kanka 60 olmuyor zaten ab'den geliyorsa dahi
KAÇICAM ÜLKEDEN AZ KALDI BU NE LA
kanka naptınBeyler öncelikle s.a
Epomaker X Aula klavye aldım epomaker sitesinden. Gümrükte sıkıntı çıkar mı çıkmaz mı ? Bilenler bi' yardımcı olabilir mi?
Alıntıyı görüntüle
%100 gelmeyecek üstüne gümrükte kiler bunun iadesi için seni ugrastiracak belki de firmaya iadesini yapamayacaksin ve ne parasını alabileceksin ne de klavyeyi
iptal et ürünü kapalı kutu satanlar var 1500 1700 tl ye falan ordan al
Cevap; 20.08.2024 tarihi (mesai bitimi) sonrasında ilgili gümrük müdürlüğüne gelen ve gümrük işlemleri bitirilmemiş olan tüm eşyaların vergi muafiyet sınırı 30.-EURO olarak değerlendirilecek ve AB'den (Avrupa Birliği) gelen ürünlerde %30, diğer ülkelerden gelen ürünlerden ise %60 oranında vergilendirme dilimine tabiOLUMLU DÜŞÜNELİM HOCAM YA...
link sallar mısınız hocam acil!