Rehber Erazer Deputy 15 P1 MD62764 ÖNİZLEME

Merhaba. Testler ve bilgilendirmeler için teşekkürler öncelikle. Bem furmark testi yaparken bir şey dikkatimi çekti. Bilmediğim için soruyorum. Cihazı performans moduna alıp da testi başlatmak istediğimde ekran kartı bazen hemen 115 watt ile çalışıyor bazen de hemen geçmiyor 115 watt'a bir kaç dakikayı buluyor(3-4 dakika)Bunun sebebi dynamic boost un çalışma prensibiyle alakalı mı yoksa bir ayarla alakalı mı? Tabi bu süreçlerde sıcaklıklarla alakalı hiç bir anormallik yok yani 80w iken ekran kartı max 75 derece 115w iken max 85-86 derece.
87 derece nvidia gpu'lar için termal güç kısma sınırı.115 watta cihazın soğutması yetersiz geldiği için güç kısıyor olabilir.85-86 dereceler cok fazla.

87 derece nvidia gpu'lar için termal güç kısma sınırı.115 watta cihazın soğutması yetersiz geldiği için güç kısıyor olabilir.85-86 dereceler cok fazla.
Hayır sorduğum tam olarak o değil. Furmark başlatıyorum 80w ile başlıyor ve gpu sıcaklık 73-75 derece. Yani performans modunda ama henüz 115w moduna geçmemiş, fanlar kademe kademe hızlanıyor ve 3-4 dk geçtikten sonra 115w oluyor bu durumda sıcaklık 75 ten yukarı tırmanıyor ufak ufak kalıyor maksimum 85-86 da. Yani sıcaklıktan dolayı güç kısmasından bahsetmiyorum, başlangıçta bilgisayar buz gibiyken hemen güç vermemesinden bahsediyorum. Chatgpt normal diyor.

Ekler

• IMG_20251119_140734.webp
    IMG_20251119_140734.webp
    2.4 MB · Hit: 21
video bugünde gelmedi :)

Hayır sorduğum tam olarak o değil. Furmark başlatıyorum 80w ile başlıyor ve gpu sıcaklık 73-75 derece. Yani performans modunda ama henüz 115w moduna geçmemiş, fanlar kademe kademe hızlanıyor ve 3-4 dk geçtikten sonra 115w oluyor bu durumda sıcaklık 75 ten yukarı tırmanıyor ufak ufak kalıyor maksimum 85-86 da. Yani sıcaklıktan dolayı güç kısmasından bahsetmiyorum, başlangıçta bilgisayar buz gibiyken hemen güç vermemesinden bahsediyorum. Chatgpt normal diyor.
İlginç.
Maks fanda 3d mark timespy testi yapar misin?

İlginç.
Maks fanda 3d mark timespy testi yapar misin?
Çözdüm. Performans moduna dahi alsan fanlar yeterli hıza gelmeden 115w moduna geçmiyor (fanlar otomatik ise). Eğer fanları turbo yaparsanız anında dynamic boost moduna geçiyor.

Bu video nerede kaldı yeminle güç yüzüklerdenin yeni sezonunu bile bu kadar beklemedim :) ayıp ettin @Abdullah Hacıgül 16.00 dan önce yayınlanacaksa uyumayacağım :) ihtimal yoksa işten yeni geldim yatmam gerekiyor .

Merhaba bende Erazer Deputy 15 P1 bilgisayarını almak istiyorum sizlerde Hepsiburada'dan mı aldınız? Satıcı soru almıyor ama garanti hakkında bilgi almam lazım. Kaç gün içinde iade edebilirim bilmiyorum şuan sipariş vereceğim şehirde değilim ve yaklaşık 1,5 ay sonra orda olacağım. Kaç gün içinde iade edilebiliyor ve Türkiye'de teknik servisi var mı Erazer'ın?

Son düzenleme:
Aldım hadi bakalım hayırlı olsun :D
Hayırlı olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba bende Erazer Deputy 15 P1 bilgisayarını almak istiyorum sizlerde Hepsiburada'dan mı aldınız? Satıcı soru almıyor ama garanti hakkında bilgi almam lazım. Kaç gün içinde iade edebilirim bilmiyorum şuan sipariş vereceğim şehirde değilim ve yaklaşık 1,5 ay sonra orda olacağım. Kaç gün içinde iade edilebiliyor ve Türkiye'de teknik servisi var mı Erazer'ın?
Evet Hepsiburada üzerinden aldım 44.000 tl bandından aldım bu fiyat cazip geldiği için aldım 1.5 ay sonra ne olur bilinmez ondan doalyı yorum yapamam

Bende aldım 44 Bin TL'ye hepsiburadadan ne olur ne olmaz elimizde olsun elimizde adam akıllı laptop yok misali, diğerlerine baktım hp victus serisi, lenovo loq, acer v15 hepsi kronik sorunlu gördüm buna yapıştırdım hacı yenidir kendini kanıtlamak isteyecektir kötünün iyisidir umuduyla .d İyimi yaptım sizce digerlerine göre?

Merhabalar foruma göre işlemci 95 derece üstüne çıkıyor sanırım. Laptoplar için bu çok sıcak değil mi? Özellikle uzun süre kullanım için pek zararlı diye biliyorum. Aklımda bir de Lenovo LOQ laptop var ve şuan bu laptopun benim için tek kusuru bu işlemci sıcaklıkları. Bu konuda beni aydınlatırsınız sevinirim.

Merhabalar foruma göre işlemci 95 derece üstüne çıkıyor sanırım. Laptoplar için bu çok sıcak değil mi? Özellikle uzun süre kullanım için pek zararlı diye biliyorum. Aklımda bir de Lenovo LOQ laptop var ve şuan bu laptopun benim için tek kusuru bu işlemci sıcaklıkları. Bu konuda beni aydınlatırsınız sevinirim.
Dostum sen neyi istiyorsan onu al boşver

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,260
Üyeler
185,697
Son üye
Shalltearr
Geri