Neler Yeni

Erdoğan: 1 milyon mültecinin ülkelerine dönmesini sağlayacağız

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
Ümit özdağ açıklamıştı bunu yanlış hatırlamıyorsam.Vatandaşlık verilenlerinde büyük bir çoğunlu yollanabilir diye biliyorum.
yollanır ama zor başka ülkeler soykırım olarak vs yorumlayabilme ihtimali var bana kalırsa doktoru mühendisi vs ülkede kalabilir kaçak yollarla sigortasız işsizliği tetikleyen vasıfsız ne kadar arap varsa gönderilmeli

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
577
İsim
sabri reis
vatandaşlık verdikden sonra nasıl göndereceksin ? ilk kaçak yollarla gidenleri kendi ülkelerine gönder sınırımızı yok ettin söylenen rakamlardan kat kat fazla suriyeli var
türkle evlenenler hariç gönderilebilir diye düşünüyorum

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,382
İsim
Ahmet Sevinç
adam daha dün göndermeyeceğiz demiyor muydu?

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Kaldı 11 milyon.

PowerXitinia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
577
İsim
sabri reis
yollanır ama zor başka ülkeler soykırım olarak vs yorumlayabilme ihtimali var bana kalırsa doktoru mühendisi vs ülkede kalabilir kaçak yollarla sigortasız işsizliği tetikleyen vasıfsız ne kadar arap varsa gönderilmeli
malesef kolay değil öyle bazı gerekli yasal prosüdürleri tamamlamışsa ona bişey yapamazsın (başta düşünülecekti artık almadan önce) ama bügün sırf oy için vatandaşlı verilen olduğu söyleniyor bunlara hukuki işlem başlatılıp tespit edilebilir diye düşünüyorum . bana sorarsan gönderilmesi gene çok zor 10 milyon sayıları olduğu iddia ediliyor isyan çıkarsalar bastıramayabiliriz ama bunları gönderecek hükümet olmayınca gitmeleri dahada zorlaşıyor vatandaşlık alma sayıları artıyor daha çok alınıyor ülkeye vs kısaca mültecileri gönderecek gerçekten birinin kazanması lazım yoksa işler dahada zorlaşacak. bende kazanacağını düşünmüyorum tanıdığım bir çok kişi onları kardeş olarak görüyor.

Emrhan_

80+ Bronze
O 1M' da CHP'ye oy veriyor diye gönderiyordur kesin.

Son düzenleme:
O iş zor. O mülteciler şu an daha ucuza, gözlerini toprak doyurasıca işverenlerin yanında çalışıyorlar. Bu yüzden gitmelerine izin verilmez.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
malesef kolay değil öyle bazı gerekli yasal prosüdürleri tamamlamışsa ona bişey yapamazsın (başta düşünülecekti artık almadan önce) ama bügün sırf oy için vatandaşlı verilen olduğu söyleniyor bunlara hukuki işlem başlatılıp tespit edilebilir diye düşünüyorum . bana sorarsan gönderilmesi gene çok zor 10 milyon sayıları olduğu iddia ediliyor isyan çıkarsalar bastıramayabiliriz ama bunları gönderecek hükümet olmayınca gitmeleri dahada zorlaşıyor vatandaşlık alma sayıları artıyor daha çok alınıyor ülkeye vs kısaca mültecileri gönderecek gerçekten birinin kazanması lazım yoksa işler dahada zorlaşacak. bende kazanacağını düşünmüyorum tanıdığım bir çok kişi onları kardeş olarak görüyor.
kardeşmi ? HAHAHAHAHAH bi gitsinler benim ağzımı açtırmasınlar kardeş diyen araplaşmıştır yada dükkanında sigortasız asgari maaşın çok altında suriyeli afgan çalıştırıyordur öteki türlü ben kardeş kelimesini kullanacak insanlar olduğunu sanmıyorum

aa suriere bedava ev depremzedelere faizsiz kredi dünyaya bida gelsem suri olmak isterdim

Buraks

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,235
İsim
Burak Bozok
genç yaşımda hapiste geçirmemek için çok saygı çerçevesi altında konuşacağım
suriyeli göndermek değil burdaki olay
o kadar deprem bölgesinde yıkılan evler varken ordaki insanların acılarını bir nebze olsun azaltmak için konut yapmak yerine suriye ye konut yapmak bana doğru gelmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,503
Üyeler
166,553
Son üye
Exe00
Top Bottom