Uygâr
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 4,556
Aşırı şey etmeyelim (siyaset)Erdoğan: Bu hayatın albenisine kendisini kaptıran insan, dünyasını da ahiretini de kaybeder.
Ben bu söze tek şu fotoğrafı göstermek istiyorum.
Bu arada haberleri yazarken başlık bulamıyorum la![]()
Bi başka bakmışErdoğan: Bu hayatın albenisine kendisini kaptıran insan, dünyasını da ahiretini de kaybeder.
Ama o bneim![]()
Ne varki bunda gerçek altınmı? öyleyse haklısın ki zannetmiyorum.Ayrıca plastik sandalyedemi poz vermesini bekliyorsunErdoğan: Bu hayatın albenisine kendisini kaptıran insan, dünyasını da ahiretini de kaybeder.
Plastik sandalyede de vermesine gerek yok altın sandalyede de . Altın sandalye de verince dış güçler mi korkuyor, birine hava mı atıyor?Ne varki bunda gerçek altınmı? öyleyse haklısın ki zannetmiyorum.Ayrıca plastik sandalyedemi poz vermesini bekliyorsunSavunduğumdan değil yanlış anlama çoğu şeyine ayar olurum hatta,aşık olduğum birisi değildir fakat objektif bakmak lazım bazen.
Şu üstteki yuvarlak şey be merak ettim.Erdoğan: Bu hayatın albenisine kendisini kaptıran insan, dünyasını da ahiretini de kaybeder.
Yok işte gerçekten altınsa dibine kadar haklısın.Plastik sandalyede de vermesine gerek yok altın sandalyede de . Altın sandalye de verince dış güçler mi korkuyor, birine hava mı atıyor?