Erdoğan: Bu Hayatın Albenisine Kapanmayın!

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
4,556
Erdoğan: Bu hayatın albenisine kendisini kaptıran insan, dünyasını da ahiretini de kaybeder.
Ben bu söze tek şu fotoğrafı göstermek istiyorum.
Bu arada haberleri yazarken başlık bulamıyorum la :D

Ekler

• 9591B0D7-E294-4818-BEC5-E071A644C1FA.jpeg
    9591B0D7-E294-4818-BEC5-E071A644C1FA.jpeg
    610.5 KB · Hit: 131
Selam ve Dua ile.

Erdoğan: Bu hayatın albenisine kendisini kaptıran insan, dünyasını da ahiretini de kaybeder.
Aşırı şey etmeyelim (siyaset)

Bi başka bakmış :D

Albeni, alma beni.

Son düzenleme:
Ne varki bunda gerçek altınmı? öyleyse haklısın ki zannetmiyorum.Ayrıca plastik sandalyedemi poz vermesini bekliyorsun :D Savunduğumdan değil yanlış anlama çoğu şeyine ayar olurum hatta,aşık olduğum birisi değildir fakat objektif bakmak lazım bazen.

Ne varki bunda gerçek altınmı? öyleyse haklısın ki zannetmiyorum.Ayrıca plastik sandalyedemi poz vermesini bekliyorsun :D Savunduğumdan değil yanlış anlama çoğu şeyine ayar olurum hatta,aşık olduğum birisi değildir fakat objektif bakmak lazım bazen.
Plastik sandalyede de vermesine gerek yok altın sandalyede de . Altın sandalye de verince dış güçler mi korkuyor, birine hava mı atıyor?

Şu üstteki yuvarlak şey be merak ettim.

Yok işte
Plastik sandalyede de vermesine gerek yok altın sandalyede de . Altın sandalye de verince dış güçler mi korkuyor, birine hava mı atıyor?
Yok işte gerçekten altınsa dibine kadar haklısın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,075
Üyeler
184,725
Son üye
Angeloo
Geri