altta çöpten yemek toplayan adam her ülkede var ve hangi hükümet gelirse gelsin tüm dünyada da olmaya devam edecek ne boş bir şey bu dingilleri gaza getirmek için koyuyorlar böyle resimler onlarda azıp etrafa saldırıyorBen bir sıkıntı göremiyorum zaten?
Kardeşim ekonomin çok güzelse bana bi eski kasa honda civic alsana be toşaf baydıaltta çöpten yemek toplayan adam her ülkede var ve hangi hükümet gelirse gelsin tüm dünyada da olmaya devam edecek ne boş bir şey bu dingilleri gaza getirmek için koyuyorlar böyle resimler onlarda azıp etrafa saldırıyor
Gel anlından öpeyim kardeşim, benim oyum bellialtta çöpten yemek toplayan adam her ülkede var ve hangi hükümet gelirse gelsin tüm dünyada da olmaya devam edecek ne boş bir şey bu dingilleri gaza getirmek için koyuyorlar böyle resimler onlarda azıp etrafa saldırıyor
al işte dünyanın en iyi ekonomisinde de yaşasan bu kafayla tofaşa binersin morukKardeşim ekonomin çok güzelse bana bi eski kasa honda civic alsana be toşaf baydı
Valla param olsa hondayada binerim tofaşada binerim bmwye de binerim keşke olsa morukal işte dünyanın en iyi ekonomisinde de yaşasan bu kafayla tofaşa binersin moruk
Avrupa ülkelerinde çok yok bilmeden yorum yapmayın bencealtta çöpten yemek toplayan adam her ülkede var ve hangi hükümet gelirse gelsin tüm dünyada da olmaya devam edecek ne boş bir şey bu dingilleri gaza getirmek için koyuyorlar böyle resimler onlarda azıp etrafa saldırıyor
Madem yok kanıt atarmısın?yok zaten
En ucuz sıfır bmw olmuş 1 milyon. Asgari ücretle geçinen birinin 10 yıl bir şey yiyip içmeden çalışması lazım dostum.Çalışana para var, yatıp BMW hayal etmiyceksin.
ulan bmw nin üretildiği yerdekiler asgari ücretle sıfır bmw alamıyor sen ithal edildiği yerden almaya çalışıyorsunEn ucuz sıfır bmw olmuş 1 milyon. Asgari ücretle geçinen birinin 10 yıl bir şey yiyip içmeden çalışması lazım dostum.
kanka sabaha kadar konuşsak da aynı tas aynı hamam bu nedenle çok aptalca bir şey yazılmadığı sürece cevap vermeyeceğimAvrupa ülkelerinde çok yok bilmeden yorum yapmayın bence
Madem yok kanıt atarmısın?
Hiç markete gittinmi? Sakın tüm dünyada enflasyon var deme Türkiye'de daha çok var enflasyon.