Neler Yeni

Erdoğan: Ekonomide sıkıntı varmış, yoo

123kral14

80+ Silver
Ben bir sıkıntı göremiyorum zaten?
altta çöpten yemek toplayan adam her ülkede var ve hangi hükümet gelirse gelsin tüm dünyada da olmaya devam edecek ne boş bir şey bu dingilleri gaza getirmek için koyuyorlar böyle resimler onlarda azıp etrafa saldırıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Mustafa
altta çöpten yemek toplayan adam her ülkede var ve hangi hükümet gelirse gelsin tüm dünyada da olmaya devam edecek ne boş bir şey bu dingilleri gaza getirmek için koyuyorlar böyle resimler onlarda azıp etrafa saldırıyor
Kardeşim ekonomin çok güzelse bana bi eski kasa honda civic alsana be toşaf baydı

FrankEnsQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
''FrankEnsQ'' Derler.
Gel anlından öpeyim kardeşim, benim oyum belli :trpeepo::trpeepo:

Carl-S

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,191
İsim
s
İlgilendiği Kategoriler
Laptop önerileri ve Telefon önerileri
Avrupa ülkelerinde çok yok bilmeden yorum yapmayın bence :)
Madem yok kanıt atarmısın?
Hiç markete gittinmi? Sakın tüm dünyada enflasyon var deme Türkiye'de daha çok var enflasyon.

123kral14

80+ Silver
En ucuz sıfır bmw olmuş 1 milyon. Asgari ücretle geçinen birinin 10 yıl bir şey yiyip içmeden çalışması lazım dostum.
ulan bmw nin üretildiği yerdekiler asgari ücretle sıfır bmw alamıyor sen ithal edildiği yerden almaya çalışıyorsun
Avrupa ülkelerinde çok yok bilmeden yorum yapmayın bence :)

Madem yok kanıt atarmısın?
Hiç markete gittinmi? Sakın tüm dünyada enflasyon var deme Türkiye'de daha çok var enflasyon.
kanka sabaha kadar konuşsak da aynı tas aynı hamam bu nedenle çok aptalca bir şey yazılmadığı sürece cevap vermeyeceğim

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,793
İsim
Mert Can Ergün
Ekonomi süper

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular