Erdoğan gitse,CHP başa geçse ülke düzelir mi?

Sercankır

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
718
Benim şahsi düşüncem hiçbir şeyin değişmeyeceğidir.AKP neyse CHP de aynı benim gözümde.Biri milliyetçilikle atatürkle milleti sömürüyo.Diğeri kardeşlikle dinle milleti sömürüyo.İkiside tonlarca para yiyo.Tek dertleri daha da yükselip daha da çok para yemek.Z kuşağının %90'ı CHP gelip erdoğan giderse ülkenin 5 yıl içerisinde düzeliceğin zannediyor.Siz ne düşünüyorsunuz?

parti olarak bakma başa geçecek şahıs olarak bak mesela mansur yavaş cumhurbaşkanı olursa partisini dinleyeceğini sanmıyorum güvendiğim bi isim

parti olarak bakma başa geçecek şahıs olarak bak mesela mansur yavaş cumhurbaşkanı olursa partisini dinleyeceğini sanmıyorum güvendiğim bi isim
Hocam mansur yavaş geleli ankarada ne değişti?Verdiği seçim vaatlerinden kaçını yaptı?Yüksek miktarda yatırım yapılmış ankaparkı neden kapattı ve yıkmak istedi?Birde burdan bak

Çat diye zaten düzelecek değil zamanla olur ve düşüncem Mansur Yavaş veya Ekrem İmamoğlu geçerse ülke daha iyi yerlere gideceğini düşünüyorum
Post automatically merged:

Hocam mansur yavaş geleli ankarada ne değişti?Verdiği seçim vaatlerinden kaçını yaptı?Yüksek miktarda yatırım yapılmış ankaparkı neden kapattı ve yıkmak istedi?Birde burdan bak
Nerede yaşıyorsun hocam?

hocam o parkta yapılan hatalara bakın derim ben bi araştırın

Bence düzelir. Çalınan paralarla bile yatırım yapılsa şuankinden gözle görünür daha iyi bir konumda olurduk zaten.
Hocam akp çalıyosa bu sefer chp çalacak.Yine yatırım namına ne yapılabilirki?Çocuk parkı halısaha yaparlar parayı alır geçerler.

Çat diye zaten düzelecek değil zamanla olur ve düşüncem Mansur Yavaş veya Ekrem İmamoğlu geçerse ülke daha iyi yerlere gideceğini düşünüyorum

Nerede yaşıyorsun hocam?
Ankara

hocam o parkta yapılan hatalara bakın derim ben bi araştırın
Hocam araştırdım zaten.Mansur yavaşın parkı istememesinin tek nedeni melih gökçekin projesi olmuş olması

LDP Marşı

Birlik, hak ve özgürlük
Besim'in vatanı için
Kardeşçe, yürekle ve el ele
Bu uğurda satalım
Birlik, hak ve özgürlük
Satılmışlığın simgesi
Bu mutluluk içinde parla
Parla Besim'in vatanı!

LDP, LDP, her şeyin üstünde
Meclisteki her şeyin üstünde
Eğer sürekli satarak
Kardeşçe, birlik halinde satarsa kendini
Tekirdağ'dan Ağrı'ya
Iğdır'dan İzmir'e varana kadar
LDP LDP her şeyin üstünde
Meclisteki her şeyin üstünde.

Hocam akp çalıyosa bu sefer chp çalacak.Yine yatırım namına ne yapılabilirki?Çocuk parkı halısaha yaparlar parayı alır geçerler.

Ankara
Tamam hocam bende Ankarada yaşıyorum.Mansur Yavaş gelmesi ile Ankara tekrardan düzeldi daha da düzeliyor.Ben bir hata sıkıntısını şu anlık görmedim.Melih Gökçek geri gelse daha mı iyi olacak.Adam 900 milyonu yemiş içmiş boş beleş harcamış adam onun ihalesini alacak tabi ne yapsın

Niyetlerinin ne yönle olduğunu asıl başa gelirlerle anlarız, ön yargının manası yok.
Unutmayın RTE de bir zamanlar devlete karşı konuşuyordu.

LDP Marşı

Birlik, hak ve özgürlük
Besim'in vatanı için
Kardeşçe, yürekle ve el ele
Bu uğurda satalım
Birlik, hak ve özgürlük
Satılmışlığın simgesi
Bu mutluluk içinde parla
Parla Besim'in vatanı!

LDP, LDP, her şeyin üstünde
Meclisteki her şeyin üstünde
Eğer sürekli satarak
Kardeşçe, birlik halinde satarsa kendini
Tekirdağ'dan Ağrı'ya
Iğdır'dan İzmir'e varana kadar
LDP LDP her şeyin üstünde
Meclisteki her şeyin üstünde.
bu forumda başka bi liberal bulmak güzelmiş

Ankara

Hocam araştırdım zaten.Mansur yavaşın parkı istememesinin tek nedeni melih gökçekin projesi olmuş olması
dimi çatladı melihin projesi olduğu için

Tamam hocam bende Ankarada yaşıyorum.Mansur Yavaş gelmesi ile Ankara tekrardan düzeldi daha da düzeliyor.Ben bir hata sıkıntısını şu anlık görmedim.Melih Gökçek geri gelse daha mı iyi olacak.Adam 900 milyonu yemiş içmiş boş beleş harcamış adam onun ihalesini alacak tabi ne yapsın
Ben melih gökçek gelsin demiyorumki zaten.Sadece şunu demek istiyorum:Melih gökçek zamanında nasılsa şimdide öyle ankara.Daha önemli olan seçim vaatleri.Diğer siyasetçiler gibi mansur yavaş da dediği çoğu şeyi yapmadı maalesef.

Niyetlerinin ne yönle olduğunu asıl başa gelirlerle anlarız, ön yargının manası yok.
Unutmayın RTE de bir zamanlar devlete karşı konuşuyordu.
Haklı bir yorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,200
Üyeler
191,040
Son üye
LeoN83
Geri