Ergenlik döneminde durduk yere üzülmek normal mi?

Normal bir şey oldu da bunun için mi üzülüyorsun? Olaylara mı üzülüyorsun?
Yoksa hayatın dümdüz yolunda o yüzden mi üzülüyorsun?

Gün içinde ne yapıyorsun ?
Haftasonu;
Uyan, kahvaltı, kitap oku, telefon, gez,ders,telefon,ders,otur,ders,TV izle-telefona bak, uyu.
Hafta içi;
Uyan ders programı, TV,5 DK forum, okula git,okuldan gel,yemek ye,foruma bak, ders, ders,ders, TV izle-telefona bak, uyu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Normal kardeşim de, normal değil.
Yani zaman geçtikçe bu ilerleyebilir.
Müdahale etmen daha iyi benim yaşadıklarımı yaşamasan iyidir.
Ne yaşadınız?

Normal bir şey oldu da bunun için mi üzülüyorsun? Olaylara mı üzülüyorsun?
Yoksa hayatın dümdüz yolunda o yüzden mi üzülüyorsun?
Durduk yere üzülüyorum. Üzünülecek olaylara daha fazla üzülüyorum. Olayları çok kafaya takıyorum. Bu dönemde normal mi?

Haftasonu;
Uyan, kahvaltı, kitap oku, telefon,ders,telefon,ders,otur,ders,TV izle-telefona bak, uyu.
Hafta içi;
Uyan ders programı, TV,5 DK forum, okula git,okuldan gel,yemek ye,foruma bak, ders, ders,ders, TV izle-telefona bak, uyu
Çok normal hocam günlük rutininiz çok kötü. Sıkıntınız artık bir sonuç bulamayınca üzüntüye dönüşüyor. Arada çıkın gezin, ders çalışmak için kütüphaneye gidin. Dışarıda çalışın. Böyle şeyler ekleyin aralara.

Normal hocam ama ileriye gitmediği sürece normal. Müslüm açıp kendinizi jiletlemeyin de :D
Mümkün olduğunca uzak durun bir şeylere zarar vermekten. Elinde sonunda yoluna girecektir işler
Teşekkürler hcm. Müslüm severiz ama jiletleyecek kadar değil.😄

Çok normal hocam günlük rutininiz çok kötü. Sıkıntınız artık bir sonuç bulamayınca üzüntüye dönüşüyor. Arada çıkın gezin, ders çalışmak için kütüphaneye gidin. Dışarıda çalışın. Böyle şeyler ekleyin aralara.
Özür dilerim. Haftasonu hep geziyorum. Onu unuttum. Şimdi ekleyeyim.

Haftasonu;
Uyan, kahvaltı, kitap oku, telefon,ders,telefon,ders,otur,ders,TV izle-telefona bak, uyu.
Hafta içi;

Ne yaşadınız?

Durduk yere üzülüyorum. Üzünülecek olaylara daha fazla üzülüyorum. Olayları çok kafaya takıyorum. Bu dönemde normal mi?
Kaçıncı sınıftın hocam

Teşekkürler hcm. Müslüm severiz ama jiletleyecek kadar değil.😄

Özür dilerim. Haftasonu hep geziyorum. Onu unuttum. Şimdi ekleyeyim.
Hafta içine de ekleyin. Dediğim gibi arkadaşlarınız varsa onlarla kütüphaneye gitmek çok güzel bir aktivite.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,062
Üyeler
184,100
Son üye
ozantt
Geri