Erkek boxer önerileriniz

ibrahimua

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
331
Beyler harbi soruyorum adam akıllı bi boxer yokmu piyasada. Alıyoz hemen yırtılıyo kimyasal madde gibi eritiyo boxeri. Pamuk oranı yüksek ince olmayan boxer bilen varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyler harbi soruyorum adam akıllı bi boxer yokmu piyasada. Alıyoz hemen yırtılıyo kimyasal madde gibi eritiyo boxeri. Pamuk oranı yüksek ince olmayan boxer bilen varmı
Seher yıldızı gelmeden çabuk ;D

BARON

1714763768163.png

Valla lacoste güzel ama daha ucuz bir şey ararsan paul kenzie fena değil.Açıkçası arada rahat ettirmesede(sanki her giyişimde kalıbı değişiyor) kaliteli olduğunu söyleyebilirim.

De facto ya gir spor bölümüne git orada sporculara özel boxer var çok kaliteli ve yumuşacık sanki üstünde yok onu tavsiye ederim kullanıyorum memnunum

bütçen ne kanka

Valla lacoste güzel ama daha ucuz bir şey ararsan paul kenzie fena değil.Açıkçası arada rahat ettirmesede(sanki her giyişimde kalıbı değişiyor) kaliteli olduğunu söyleyebilirim.
bütçesi belki o kadar yoktur

başka hangi marka önerirsin rahat olcak şekilde

bütçen ne kanka

bütçesi belki o kadar yoktur

başka hangi marka önerirsin rahat olcak şekilde
Başka marka denemedeim tomy de iyi ama bunlar biraz pahalı kalıyor paul içlerinde daha uygun fiyattlı

L veya XL boxer alın lastikli olduğu için büyük olur diye korkmayın S veya M beden alınca çabuk yıpranıyor araya falan kaçma sorunu oluyor ben L veya XL alıyorum hem sıkmıyor hem araya kaçmıyor hem uzun ömürlü oluyor

L veya XL boxer alın lastikli olduğu için büyük olur diye korkmayın S veya M beden alınca çabuk yıpranıyor araya falan kaçma sorunu oluyor ben L veya XL alıyorum hem sıkmıyor hem araya kaçmıyor hem uzun ömürlü oluyor
bende l var hocam o bile dar gelmeye başladı xl vakti :D

Başka marka denemedeim tomy de iyi ama bunlar biraz pahalı kalıyor paul içlerinde daha uygun fiyattlı
paulun fiyatı cidden şaşırttı hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,740
Üyeler
185,942
Son üye
Swerch
Geri