Furkanozr
80+ Silver
Satıcı mağazaya bakarsan tüm pahalı parfümlerini ucuzdan sattığını görmen lazımNasıl geri iade edeceğim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Satıcı mağazaya bakarsan tüm pahalı parfümlerini ucuzdan sattığını görmen lazımNasıl geri iade edeceğim?
Ya nasıl iade edeceğim AğağağağSatıcı mağazaya bakarsan tüm pahalı parfümlerini ucuzdan sattığını görmen lazım
Versace Eros EDP 100ml Erkek ParfümSelam Arkadaşlar Bi Parfüm Arıyorum Fakat Baharatlı Olmasın Daha Çok Fresh Kokular Arıyorum Böyle Tam Erkek Kokacak Güzel Parfümler Önerilerinizi Bekliyorum
Aldık artık bir kere iade etme butonu da yok WUTUTUTUU250 liraya eros olmaz erosu alacak kişiler sephora boyner gibi mağazalardan alsınlar
Orijinal parfüm almak isteyenler sephora beymen boyner'i tercih etsin. Beymen çalışanlarıyla samimiyim artık..250 liraya eros olmaz erosu alacak kişiler sephora boyner gibi mağazalardan alsınlar
Bu orijinal mi?
La yok yokkkkkkkkkkkkkkBu orijinal mi?
Onlinedan almayın Sephora veya Boynerden AlınBu orijinal mi?
Neyse 250lik olanı aldım kullanayım artık, ZUAHAHAH. (şaka maka dolandırılmak akıl sağlığımı kaybettirdi)La yok yokkkkkkkkkkkkkk
Öyle de çok pahalı oluyor be bilader.Onlinedan almayın Sephora veya Boynerden Alın
çok güzel parfüm tüm kızlar beğeniyo ama benim üstümde kalmıyor kanka koku sigara içtiğim için herhalde sigara kokusu afrodizyak kokusunu bastırıyorOrijinal parfüm almak isteyenler sephora beymen boyner'i tercih etsin. Beymen çalışanlarıyla samimiyim artık..
Hocam Eminönünü Kapalı Çarşıda Zaza Han Var En Alt Katında Kimyager Bulgar Göçmeni Bir Hanımefendi Var İstediğin Parfümü Söylüyorsun Uygun Fiyata Birebir Aynısını Yapıyor Tavsiye Ederim Şahsen Kendim Ordan AlıyorumNeyse 250lik olanı aldım kullanayım artık, ZUAHAHAH. (şaka maka dolandırılmak akıl sağlığımı kaybettirdi)
Öyle de çok pahalı oluyor be bilader.