linç gelebılır sıkıntı yokda ben dalinden baska bırsey cok nadır kullanıyorum oda bazen kepek artısının oldugunu anlayınca dalin hem cok ıyı kokuyo hemde sac daha guzel gorunuyoARKADAŞLAR MERHABA SAÇ DÖKMEYEN GÜZEL Bİ ŞAMPUAN ÖNERİSİ VERİR MİSİNİZ
FOTO VAR MI KANKA ŞAMPUANINlinç gelebılır sıkıntı yokda ben dalinden baska bırsey cok nadır kullanıyorum oda bazen kepek artısının oldugunu anlayınca dalin hem cok ıyı kokuyo hemde sac daha guzel gorunuyo![]()
kepek ıcın dıyosun dimi https://www.hepsiburada.com/clear-m...an-cool-sport-menthol-350-ml-pm-HBC0000108KN2FOTO VAR MI KANKA ŞAMPUANIN
Eğer kepek için diyorsan eczaneden sebirox bakabilirsin yaklaşık 2 senedir sebirox ve ketoral kullandım çok faydasini gördüm onun dışında bir de konazol diye bir ilaç var o biraz daha hafif ama yine etkiliARKADAŞLAR MERHABA SAÇ DÖKMEYEN GÜZEL Bİ ŞAMPUAN ÖNERİSİ VERİR MİSİNİZ
Bunu kullanıyorum memnunum ben. Kayseri'den 1kg'si 100 liraya 2 tane aldım
saç dökülmesi için vqr mı önerinizEğer kepek için diyorsan eczaneden sebirox bakabilirsin yaklaşık 2 senedir sebirox ve ketoral kullandım çok faydasini gördüm onun dışında bir de konazol diye bir ilaç var o biraz daha hafif ama yine etkili
Dalin, Bioxcin Forte veya Otacı bitki özlü şampuan.saç dökülmesi için vqr mı öneriniz