yakışıklı güvenlikte bu kadar ürün yok helal olsunŞuan için bunlar var kullanıyorum memnunum hepsinden daha da gelir herkesin bir zayıf noktası var kimisi bilgisayar alır sever kimisi böyle şeyler ben bilgisayar sevmiyorum böyle şeylere yatırım yapıyorum kendime bakmayı seviyorum
Kişisel bakım ürünleri önerir misiniz? Saç için olur vücut yüz falan farketmez yani kullanabileceğim her şey mümkünse kullanıp beğendiğiniz ürünler olsun
Ben bakımima çok önem veririm kardeşim sürekli temiz olmam gerekiyor hergun iç çamaşırı değiştiriyorum her gün duş alırım diş bakımına giderim cilt bakımına giderim PC ye tonlarca para verip başında boş boş oturmak bana göre değilyakışıklı güvenlikte bu kadar ürün yok helal olsun
Su sabunKişisel bakım ürünleri önerir misiniz? Saç için olur vücut yüz falan farketmez yani kullanabileceğim her şey mümkünse kullanıp beğendiğiniz ürünler olsun
Şuan için bunlar var kullanıyorum memnunum hepsinden daha da gelir herkesin bir zayıf noktası var kimisi bilgisayar alır sever kimisi böyle şeyler ben bilgisayar sevmiyorum böyle şeylere yatırım yapıyorum kendime bakmayı seviyorum
Normalde Afrika olanını kullanıyorum ama bu baya indirime girmişti Gratis te kaçırmak istemedim arada Gratis e gidip bakıyorum denk geldim aldımAXE'in o deodorantını ben de severek kullanıyorum. Ülker'in çikolata fabrikası gibi geziyoruz ortalıkta.
Normalde Afrika olanını kullanıyorum ama bu baya indirime girmişti Gratis te kaçırmak istemedim arada Gratis e gidip bakıyorum denk geldim aldım
Dis macunu
Tarak
Kolonya
Tırnak makası
Su ve sabun