Ariseks
80+ Gold
Kimseye oy vermemek=oy vermekPartiye göre değil, adamına göre oy veririm. CHP'nin adayı Mansur Yavaş olmazsa kimseye oy vermem.
Kimseye oy vermemek=oy vermekPartiye göre değil, adamına göre oy veririm. CHP'nin adayı Mansur Yavaş olmazsa kimseye oy vermem.
(!) koymayı unutmusun hocamHDP ya da İyi Parti.
Anlamadım hocam bir açığımı mı buldun yani?Kimseye oy vermemek=oy vermek
boş oylar ak partiye gidiyor demek istediAnlamadım hocam bir açığımı mı buldun yani?
Ne alaka oğlum?boş oylar ak partiye gidiyor demek istedi
Kim ne anlamak isterse
Partiye göre değil, adamına göre oy veririm. CHP'nin adayı Mansur Yavaş olmazsa kimseye oy vermem.
Hocam yüksek oy alacak kişiye oy atmış oluyorsunuz bi neviAnlamadım hocam bir açığımı mı buldun yani?
O zaman adama göre değil partiye göre oy atmış olurum. Oy kullanmamak daha iyi bence bu durumda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam yüksek oy alacak kişiye oy atmış oluyorsunuz bi nevi
Yani eğer şu anki durumdan memnunsanız evet oy atmamak daha iyiO zaman adama göre değil partiye göre oy atmış olurum. Oy kullanmamak daha iyi bence bu durumda.
nee anlamadım la ip diyon iyi parti ama devlet bahçeli diyor kafam karıştı iyi partiye devlet bahçelimi gelsin diyon la kafam durdu 404 errorTabii ki de İP
- Devlet Bahçeli
hayır iyi partiye sürekli İP diyor onunla dalga geçiyorumnee anlamadım la ip diyon iyi parti ama devlet bahçeli diyor kafam karıştı iyi partiye devlet bahçelimi gelsin diyon la kafam durdu 404 error