Escape from Tarkov alınır mı?

Helixo35

80+
Reaksiyon skoru
6
hiç bu tür oynamadım ama seviyorum bu türü yayıncılardan görüyordum yakın zamanda steame gelmiş ama steam yorumlar kötü bide buraya sorum sizin fikrinizi alayım dedim alınır mı? sizce

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
hiç bu tür oynamadım ama seviyorum bu türü yayıncılardan görüyordum yakın zamanda steame gelmiş ama steam yorumlar kötü bide buraya sorum sizin fikrinizi alayım dedim alınır mı? sizce
Bitmemiş bir oyun sakattır , giriş yapmak için bu tarz oyunlara arena breakout oynayabilirsin.

arena yı indirdim ama ingilizce olduğundan anlamadığım için sildim
Delta Force indir (Türkçe var) , orada ki operasyon modunu dene. O modu beğenirsen tarkov u alabilirsin.

Bende zamanında heves ediyordum yayın izliyordum. Aylar sonra anca alabildim iki üç girdim dahada kaldı. Oynayarak öğrenmek bence zor biraz içerik tüketim öğrenmek gerek gibi geldi bana ki bu da full ingilizceydi en son. Daha da zor yani. Emek verip oynarım dersen bırakamayan çok. Ama bildiğim kadarıyla eski kitleside kalmadı. Oyun yıllarfır kendini fps olarakta pyun olarakta geliştiremedi. 2010larda ortak firmasının contract wars zamanından beri oynar takip ederim. Gelişim yok yani

Bende zamanında heves ediyordum yayın izliyordum. Aylar sonra anca alabildim iki üç girdim dahada kaldı. Oynayarak öğrenmek bence zor biraz içerik tüketim öğrenmek gerek gibi geldi bana ki bu da full ingilizceydi en son. Daha da zor yani. Emek verip oynarım dersen bırakamayan çok. Ama bildiğim kadarıyla eski kitleside kalmadı. Oyun yıllarfır kendini fps olarakta pyun olarakta geliştiremedi. 2010larda ortak firmasının contract wars zamanından beri oynar takip ederim. Gelişim yok yani
Harbi çok eski oyun olmasına rağmen doğru düzgün geliştiremediler. İnsan hiç mi büyük güncelleme yapmaz nasıl bir şirket anlamıyorum. Oyun motoru kaynaklı mı bilmiyorum ama grafik konusuna feceat zaten.

daha önce extraction shooter oynamadıysan tarkov seni birazcık sinirlendirebilir yaklaşık 600 saatim falan var genelde görev yerine mekanik fight atıp eğleniyorum ama ne zaman görev yapmaya ihtiyacım olsa bir saçmalık yaşıyorum hile mi dersin oyunun bugları mı dersin bir şekilde sinir edip quit attırıyor ben buna tarkovlanmak diyorum alıştım galiba.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Harbi çok eski oyun olmasına rağmen doğru düzgün geliştiremediler. İnsan hiç mi büyük güncelleme yapmaz nasıl bir şirket anlamıyorum. Oyun motoru kaynaklı mı bilmiyorum ama grafik konusuna feceat zaten.
unity oyunu kanka 10 yılda tek başıma sıfırdan yapsam daha iyi yapardım allah carpsın

Eğer işsizsen güzel oyun. Çoook fazla emek verip çok fazla vakit haracaman gerek ve oyun bu kadar emeğe değmez bence ama karar senin.

Oyuna nereden dokunsan elinde kalıyor. Öncelikle optimizasyonu çok kötü. FPS tatmin etse de grafikler sunduğu performansa göre çamur gibi kalıyor. Sesler doğrusal açılardan gelmiyor, adamın nerede olduğunu bazen asla anlamıyorsun. Son olarak çok fazla hile mevcut. Counter Strike sonrası oyuncusuna oranla en fazla hile barındıran oyun olabilir. Yani F2P olsa oynamazdım öyle söyleyeyim.

Oyuna nereden dokunsan elinde kalıyor. Öncelikle optimizasyonu çok kötü. FPS tatmin etse de grafikler sunduğu performansa göre çamur gibi kalıyor. Sesler doğrusal açılardan gelmiyor, adamın nerede olduğunu bazen asla anlamıyorsun. Son olarak çok fazla hile mevcut. Counter Strike sonrası oyuncusuna oranla en fazla hile barındıran oyun olabilir. Yani F2P olsa oynamazdım öyle söyleyeyim.
Steame çıkmadan önce bunları ben de diyordum 1.0 çıktıktan sonra optimizasyon ve hile olayını çoğunlukla çözmüşler grafik olayına bir şey demiyorum ben alışığım post fx falan ayarlayıp adam görememe olayı yaşamıyorum çamurluk falan yok 200 fps üstü oynuyorum sot mapi hariç
f2p olmaması gereken iyi bir oyun ama yapımcı çok ilgisiz tek sorunu bu

Hunt Showdown oynayın. Çok daha güzel bir oyun. Tarkova ben de heveslendim de o kadar kötü yorum sonrası üzdü. Ayrıca öğrenmesi çok uzun ve dil desteği yok. Hunt bu konularda mükemmel öneririm.

Solo oyuncuysanız ve teknik sorunlarına, beklemelere katlanabilirseniz alın. Ama bu oyun video vb. izleyerek öğrenme istiyor. Yan ekrana başta haritalar açabilirsiniz. Ses kasma, temkinli oynama vb. şart. Bu arada Arma 3 kadar kanser bir gerçekciliği yok. Göründüğünden daha arcade diyelim. Özellikle bundan korkup almayan çok oyuncu var.

Bu arada evet bu oyun soloda daha iyi oynanıyor. Takım oyunu kesinlikle değil. Oynarsınız oynamasına ama birbirinizi vurup durursunuz, iyi anlaşan bir ekip gerekiyor. Oyunun iyi oyuncularının neredeyse hepsi solo oyuncu.

Ayrıca ülkeye özel bayağı iyi fiyat yaptılar. Ben yukarıdaki anlattığım şeyleri seviyorsanız almanızı öneririm.

Ek olarak oyunda Türkçe desteği gözükse de çoğu görev çevrilmemiş durumda. Yani tamamen Türkçe içeren bir tek Delta Force var gibi. Ama o da hileden geçilmiyor ve oynanış temelleri BF 2042 daha çok benziyor. Loot vb. yaptığın haritası da küçültülmüş Apex haritaları gibi. Çok da atmosfere sokmuyor seni.

Arc Raiders'da diğer bir alternatif. Tamamen Türkçe, atmosferi güzel ve video vb. izletecek kadar karmaşık değil. Yani öğrenme süresi daha kısa. Eğer yukarıdaki öğrenme süresi, teknik problemler, oyun bulmasını bekleme, video vb. izlemekle uğraşamam diyorsanız Arc Raiders alın.

Hayır oyun bozuk

Geri