Bitmemiş bir oyun sakattır , giriş yapmak için bu tarz oyunlara arena breakout oynayabilirsin.hiç bu tür oynamadım ama seviyorum bu türü yayıncılardan görüyordum yakın zamanda steame gelmiş ama steam yorumlar kötü bide buraya sorum sizin fikrinizi alayım dedim alınır mı? sizce
arena yı indirdim ama ingilizce olduğundan anlamadığım için sildimBitmemiş bir oyun sakattır , giriş yapmak için bu tarz oyunlara arena breakout oynayabilirsin.
Delta Force indir (Türkçe var) , orada ki operasyon modunu dene. O modu beğenirsen tarkov u alabilirsin.arena yı indirdim ama ingilizce olduğundan anlamadığım için sildim
Harbi çok eski oyun olmasına rağmen doğru düzgün geliştiremediler. İnsan hiç mi büyük güncelleme yapmaz nasıl bir şirket anlamıyorum. Oyun motoru kaynaklı mı bilmiyorum ama grafik konusuna feceat zaten.Bende zamanında heves ediyordum yayın izliyordum. Aylar sonra anca alabildim iki üç girdim dahada kaldı. Oynayarak öğrenmek bence zor biraz içerik tüketim öğrenmek gerek gibi geldi bana ki bu da full ingilizceydi en son. Daha da zor yani. Emek verip oynarım dersen bırakamayan çok. Ama bildiğim kadarıyla eski kitleside kalmadı. Oyun yıllarfır kendini fps olarakta pyun olarakta geliştiremedi. 2010larda ortak firmasının contract wars zamanından beri oynar takip ederim. Gelişim yok yani
daha önce extraction shooter oynamadıysan tarkov seni birazcık sinirlendirebilir yaklaşık 600 saatim falan var genelde görev yerine mekanik fight atıp eğleniyorum ama ne zaman görev yapmaya ihtiyacım olsa bir saçmalık yaşıyorum hile mi dersin oyunun bugları mı dersin bir şekilde sinir edip quit attırıyor ben buna tarkovlanmak diyorum alıştım galiba.hiç bu tür oynamadım ama seviyorum bu türü yayıncılardan görüyordum yakın zamanda steame gelmiş ama steam yorumlar kötü bide buraya sorum sizin fikrinizi alayım dedim alınır mı? sizce
unity oyunu kanka 10 yılda tek başıma sıfırdan yapsam daha iyi yapardım allah carpsınHarbi çok eski oyun olmasına rağmen doğru düzgün geliştiremediler. İnsan hiç mi büyük güncelleme yapmaz nasıl bir şirket anlamıyorum. Oyun motoru kaynaklı mı bilmiyorum ama grafik konusuna feceat zaten.
Eğer işsizsen güzel oyun. Çoook fazla emek verip çok fazla vakit haracaman gerek ve oyun bu kadar emeğe değmez bence ama karar senin.hiç bu tür oynamadım ama seviyorum bu türü yayıncılardan görüyordum yakın zamanda steame gelmiş ama steam yorumlar kötü bide buraya sorum sizin fikrinizi alayım dedim alınır mı? sizce
Steame çıkmadan önce bunları ben de diyordum 1.0 çıktıktan sonra optimizasyon ve hile olayını çoğunlukla çözmüşler grafik olayına bir şey demiyorum ben alışığım post fx falan ayarlayıp adam görememe olayı yaşamıyorum çamurluk falan yok 200 fps üstü oynuyorum sot mapi hariçOyuna nereden dokunsan elinde kalıyor. Öncelikle optimizasyonu çok kötü. FPS tatmin etse de grafikler sunduğu performansa göre çamur gibi kalıyor. Sesler doğrusal açılardan gelmiyor, adamın nerede olduğunu bazen asla anlamıyorsun. Son olarak çok fazla hile mevcut. Counter Strike sonrası oyuncusuna oranla en fazla hile barındıran oyun olabilir. Yani F2P olsa oynamazdım öyle söyleyeyim.
Hayır oyun bozukhiç bu tür oynamadım ama seviyorum bu türü yayıncılardan görüyordum yakın zamanda steame gelmiş ama steam yorumlar kötü bide buraya sorum sizin fikrinizi alayım dedim alınır mı? sizce