Neler Yeni

Escape From Tarkov oynayanlar yardım edebilir mi?

Basent

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Barkın
Arena Breakout ile başla eğer beğenirsen EFT alırsın hocam .ok benzerler hatta Arena benim daha çok hoşuma gidiyor.
İnfinite çıkacak onu bekliyorum hocam ama şu anki oyunu sarar diyorsanız bir deneyeyim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnfinite çıkacak onu bekliyorum hocam ama şu anki oyunu sarar diyorsanız bir deneyeyim.
Kendi sitesinden mi indiriliyor?

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,315
İsim
efe araci
Dostlar merhaba, oyunu almayı düşünüyorum ama 250$ 110$ 82$ 50$ olarak dört seçenek var bunlar tam olarak nedir ve 7800x3d 4060ti sistem ile rahat oynayabilir miyim oyunla alakalı çok bir şey bilmiyorum birkaç video izledim seveceğim tarzda bir oyun başlamayı düşünüyorum yardımcı olabilir misiniz?
hocam bence EFT yi şimdilik boşverin çünkü çok hardcore bir oyun ve cidden oyun bozuk optimize değil arena breakout deneyin eğer hoşunuza giderse EFT alırsınız delta force da var bu arada.

Kendi sitesinden mi indiriliyor?
aynen kendi sitesinden indirip oynayabilirsin.

hocam bence EFT yi şimdilik boşverin çünkü çok hardcore bir oyun ve cidden oyun bozuk optimize değil arena breakout deneyin eğer hoşunuza giderse EFT alırsınız delta force da var bu arada.

ve evet 7800x3d ile oynarsınız ama para vermeden önce bir arenayı deneyin çünkü 50 dolar 100 dolar bunlar az paralar değil.

Basent

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Barkın

ve evet 7800x3d ile oynarsınız ama para vermeden önce bir arenayı deneyin çünkü 50 dolar 100 dolar bunlar az paralar değil.
Sağolun hocam. Delta force beğenmedim eft tam seveceğim türde ama dediğiniz gibi yapayım arena breakout oynayayım bi sonrasında eft alırım belki.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,315
İsim
efe araci
Sağolun hocam. Delta force beğenmedim eft tam seveceğim türde ama dediğiniz gibi yapayım arena breakout oynayayım bi sonrasında eft alırım belki.
aynen öyle yapın arenanın tek sıkıntısı EFT kadar karakter gelişimi olmaması xp kasmıyorsun yetenek kasmıyorsan görev kasmıyorsun vb. ama ileride getireceklerdir oyun daha çıtır deneme amaçlı arena oynayabilirsin hoşuna giderse EFT al.

Basent

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Barkın
aynen öyle yapın arenanın tek sıkıntısı EFT kadar karakter gelişimi olmaması xp kasmıyorsun yetenek kasmıyorsan görev kasmıyorsun vb. ama ileride getireceklerdir oyun daha çıtır deneme amaçlı arena oynayabilirsin hoşuna giderse EFT al.
Tam olarak mantığı nedir eft ile aynı mı hocam?

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,315
İsim
efe araci

dızciii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Ömer Faruk Tay
Optimizasyon sorunlarından kaynaklı geri plana atmıştım oyunu. Kasma donma fps drop sorunları falan yoksa alıp deneyebilirim.
İmza kısmında sistemim yazıyo. 2k da yüksek grafiklerde 120 fps civarı alıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,071,215
Üyeler
170,141
Son üye
cansuuu7
Top Bottom