Bu insanlar kim oluyorlar da veya başka insanlar kim olduklarını sanıyorlar da sırf cinsel yönelimi farklı diye o kişileri ayrıştırıp ayıplıyorlar? İnsanlar haddini hiç bilmiyor gerçekten. Kimse kendi yaptığı ve yediği haltlara bakmıyor ama gelip burada iki insanın birbirini sevmesini eleştiriyor. Üstüne üstlük müslüman olduklarını söyleyip Allah'ın adına karar verip eşcinsel bireylerin günahkar olduğunu söylüyorlar. Bu kişiler Allah'ın elçileri de mi böyle rahat rahat konuşabiliyorlar? İnsanların dört duvar arasında yaşadığından size ne ki? Biri çıkıp sizin özel yaşantılarınızı video haline getirip Youtube'a koysa hoşunuza gider mi? İnsanları ayırmayı bırakıp birlik ve beraberliği sağlayacağınıza yok o kürt, bu arap, bu sünni, şu eşcinsel diye ayırıp duruyorsunuz. Herkesi Allah yaratmadı mı? İnsanları böyle ayırmak Allah'ın gücüne gitmez mi? Madem kurban olduğum Allah'a bu kadar düşkünsünüz o zaman neden bu davranışları sergileyerek günah işliyorsunuz? Toplumda o kadar sorun, o kadar kadın şiddeti, o kadar cinayetler ve çocuk tecavüzcüleri varken kimseye zararı olmayıp kendi içinde yaşamını sürdüren eşcinsellere olan bu nefret nedir açıklar mısınız? Ben de müslümanım, çok şükür duamı da ediyorum şükrümü de ediyorum. Elimden geldiğince insanlara yardım etmeye de çalışıyorum. Kimin günahkar olup olmadığına Allah karar verir, sizler değil. Ama siz bu kişilerin cehenneme gideceğini net biçimde söylerek Allah'a karşı gelmiş olduğunuzun farkında değilsiniz. Eşcinselliği bu kadar kötüleyen din adamları ve diğer dinciler tarikatlarsa "badeleme" yaptırıyor, derneklerde birbirlerinin kucağına oturuyor, ocaklarda birbirine dayıyor. Asıl edepsizlik bunlar değiller mi? Asıl duyguları kadınlara karşı olup eşcinselleri kötüleyip karısından sevgilisinden sıkılıp sırf zevkine erkeklerle yatan kaç erkek var biliyor musunuz peki? Bir insan hiç tecrübe etmediği bir şey hakkında yorum yapamaz, yapsa bile çok net ifadelerle karşınıza gelemez. Annesiz veya babasız büyüyen birinin yaşadığı duyguları veya parasız büyüyüp kuru ekmek yiyen bir insanın yaşadığını ancak ve ancak o kişi anlar. Bazı profesörler (Yeni Şafak'ın yayımladığı Youtube videosunda) hiç deneyimlemediği eşcinsellik hakkında net bir yargıya varmışlar güya. Hayır kardeşim, sen bunu hiç yaşamadın ve bilmiyorsun, sonradan bazı etkilerle ortaya çıkan şey akıl karışıklığı olabilir ama eşcinselliğin aslı, doğuştan gelen bir şeydir. Bunu da yaşayan ve işin kaynağı olan ben söylüyorum. 3 yaşından beri hissettiğim bir şey, çıkıp bu profesörler daha cinselliğin bile ne olduğunu bilmediğim o yaşta bu duyguyu neden yaşadığımı asla açıklayamazlar. Ayrıca burada eşcinselliğe lanet yağdıran insanlar unutmasınlar ki insan kınadığı şeyi yaşamadan ölmez. Bir gün kendi çocuklarının, en sevdiği kişilerin de eşcinsel olduğunu öğrenirler o zaman anlarlar bakalım nasıl lanet ediliyormuş. Burada kalkıp Kerimcan Durmaz, Murat Övüç gibi insanları asla savunmuyorum. Aksine bu tür bireyler çocukların kafasını karıştırmaya, eşcinselliği özendirmeye çalışan terbiyesiz insanlardır. Bu kişileri kesinlikle eşcinsel kategorisine bile koymuyorum. Toplum böyle kişileri görünce her eşcinseli bu kişiler gibi sanıyor. Öyle değil ama. Her insanın iyisinin kötüsünün olduğu gibi eşcinsellerin içinde de Allah'ı seven, edep sahibi, insanları incitmeyen ve iyi yürekli çok kişi var. Bir de eşcinsellik deyince diğerlerinin aklına ilk gelen şey seks oluyor. Bu iş öyle değil ama. Eşcinsel bireyler de sevdiği kişiyle el ele tutuşmak, ağladığında güldüğünde bunu sevdiği kişiyle yapmak, onunla dertleşmek, dışarı çıkıp gezmek, anılar biriktirmek, beraber film izlemek ister. Bunu böyle düşünün. Bir de eşcinsellere yapılan baskı yüzünden intihar eden eşcinsellerin sayısının haddi hesabı yok. Peki asıl günah bu değil mi? Allah'ın bu dünyaya gönderdiği insan lara böyle baskılar, hakaretler, lanetler yağdırarak onları yaşamlarını sona erdirmeye itmek günah değil mi? Allah demeyecek mi "ey kulum ben sizleri gönderdim, birbinizi lanetleyip psikolojinizi bozun, birbirinizin yaşamını sorgulayıp ayrımcılık yapın, cinsel yönelimi farklı olanları ezin diye mi gönderdim?" Buna asla kimsenin hakkı yok. Eşcinsellik bir tercih olsaydı bu kadar ezilmelere, lanetlenmelere, linçlemelere asla kimse katlanmazdı zaten. Erkek kadını, kadın erkeği tercih ederdi ama bu bizlerin elinde değil, hiçbir zaman olmadı. Tıpkı hetero bir bireyin kendi cinsini seçemediği gibi, eşcinsel bir birey de karşı cinsi seçemiyor, tercih edemiyor. Bırakın bu videodaki kişileri, işi kaynağından öğrenmek her zaman en doğrusudur. Artık insanlar birbirine saygı duysun, kimse kimseye zarar vermediği, rahatsız etmediği müddetçe bırakın kim ne yaşıyorsa yaşasın. Herkesin bir özel hayatı var. Nerede bir güzellik varsa orada saygı var, anlayış var; nerede bir kötülük varsa orada kavga var, düşmanlık ve nefret var.