İleride oğlun, kızın eşcinsel olursa onların da mı ölmesini isteyeceksin? Baban kendini saklayan bir eşcinselse onun da mı ölmesini isteyeceksin?Pek umurumda değil ama bir gün bir anket yapsalar bütün eşcinseller öldürülsün mü diye şahsen evet derdim.
Silindiiiiiİleride oğlun, kızın eşcinsel olursa onların da mı ölmesini isteyeceksin? Baban kendini saklayacak bir eşcinselse onun da mı ölmesini isteyeceksin?
Küfürünü silince kurtulamazsın, raporlandın muhtemelen ban yiyeceksin.arkadaşlar sevmiyorum bu kadar basit topluma hiçbir gerçek yararı yok
İşte bu yüzden Türkiye.Evet, hepsi ölsün. Oğlum bir gün gelip bana baba ben erkeklerden hoşlanıyorum derse onu ilk önce döver sonra dışarı atarım ne hali varsa görsün. Bu konuda çok ciddiyim
Öldürmek kişisel görüşünse muhtemelen Taliban üyesi falansın.Bu benim kişisel görüşüm.
erkek arakdaşımın eşcinsel olmasını istemem. ama evet saygı duyarım ama olanlara neden oldun diye sorarım aga. ama first rule is SAYGI fsjklddsaŞahsen beni tuhaf hissettiren bir durum çünkü ben hayatımda hiç eşcinsel birini görmedim ve bu kavramları zamanla genelde net üzerinden öğrendim .
Ya cidden çok garip geliyor bu durum fakat bu onlara karşı olduğum anlamına gelmez ama görünce insan ister istemez farklı karşılıyor .
Ha şunu söylemek isterim şuan ki dünya medyasına da ayrı ayar oluyorum sırf eşcinsellerin de ilgisini çekmek adına bir sürü filmde eşcinsel görüntüler sergiliyorlar .
Eskiden bu tür medya görüntülerine rastlamazdık fakat nedense şuan için bu görüntüler daha çok yani sanki medyanın asıl amacı eşcinselleri savunmak değilde niyetleri onlarında ilgisini çekerek izlenmeyi arttırmak istediklerini seziyorum .
Bak dediğim gibi benim dinimde eşcinselliğe karşı çıkılır fakat onları insan yerine koymayın demez ve bende diyorum ki sadece genel olarak bunun hakkında ne düşüyorsunuz ?
اتفقنا يا صاحEvet kişisel görüşüm. Taliban üyesi de değilim.