Neler Yeni

Eşcinsel ilişkiler hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
Bu konuda daha fazla tartışmayacağım. tüm legebetele üyelerinden özür dilemek isterdim fakat prensiplerim buna izin vermiyor kişisel olarak algılamayın.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Bu konuda daha fazla tartışmayacağım. tüm legebetele üyelerinden özür dilemek isterdim fakat prensiplerim buna izin vermiyor kişisel olarak algılamayın.
"Silindi" diye düzenlediğin bütün mesajlarını raporladım, her birinden birer uyarı puanı yemen ümidiyle.

Başlıktaki konuya gelirsek kişisel tercihtir. Zorlama yoksa, iki taraf da memnunsa bize laf düşmez.
Ben tercih etmiyorum diye bir başkasının tercihine karışma hakkım yok.
Sadece fazla göze sokulup propaganda haline getirilmesini zaman zaman hoş karşılamıyorum yine de.

N0Name

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Kerem
"Silindi" diye düzenlediğin bütün mesajlarını raporladım, her birinden birer uyarı puanı yemen ümidiyle.

Başlıktaki konuya gelirsek kişisel tercihtir. Zorlama yoksa, iki taraf da memnunsa bize laf düşmez.
Ben tercih etmiyorum diye bir başkasının tercihine karışma hakkım yok.
Sadece fazla göze sokulup propaganda haline getirilmesini zaman zaman hoş karşılamıyorum yine de.
Merak etme Harley adlı şahıs hepsini birkaç kere raporlamıştır. Artı bir zarar gelmez iyi yağmışsın.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,048,359
Üyeler
166,362