Neler Yeni

Eşcinselliğe bakış açınız?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Bence insanların gözüne gözüne sokmadan isteyen istediğini yaşasın, her zaman saygım var. Sizin eşcinselliğe bakış açınız nedir?

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Bence insanların gözüne gözüne sokmadan isteyen istediğini yaşasın, her zaman saygım var. Sizin eşcinselliğe bakış açınız nedir?
Alkolikler e olan görüşüm gibi sabah insanları rahatsız etmesinler gece onların olsun

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
insanları rahatsız etmeden istediklerini yapsınlar

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Bana bulaşmasınlar yeter.
Demek istediğim şey şu; Sevdiğim kızın (bundan 1.5 yıl önce) eşcinsel olduğunu öğrenmiştim.... Öyle işte, üzücü, ama yapacak bir şey yok.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
kimseye rahatsızlık vermediklere sürece sorun yok

robin

80+ Silver
Tabi ki saygı duyuyorum fakat ön yargısı olanlarıda anlayabiliyorum. Eşcinselliği ***** Kerimcan Durmaz'dan gördü tüm Türkiye. Tüm eşcinselleri kadın gibi giyinen, makyaj yapan, garip hareketli kişiler sanıyor. Fakat öyle değil.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
herkesin gözüne sokulmadıkça kendi içlerinde olduğu sürece bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum fakat işe dini açıdan bakarsak bu şeyin büyük bir oranının hastalık değil seçim olduğu belli ALLAH kadın için erkeği erkek için kadını yaratmış

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom